Bosch KGE39ALCA, de ce să alegi acest model cu Low Frost

Combina KGE39ALCA de la Bosch e pentru acele persoane în căutarea unui model cu capacitate mare și tehnologii utile. De la început trebuie să notez faptul că nu are No Frost, ci o alternativă – Low Frost.
E un produs de la un producător german, iar din această cauză vine cu multe lucruri utile.

Aparatul Bosch KGE39ALCA vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care vine echipat cu compresor inverter și alte lucruri utile.
Din poza de alături se poate observa că are un design minim cu mânere incorporate. Culoarea aparatului e una argintie așa încât să putem spune că se va încadra perfect în bucătăria dvs.

Avantaje și dezavantaje

Combina frigo Bosch KGE39ALCA vine cu foarte multe facilități utile și am să le precizez pe acelea care vă ajută cele mai mult:
1. Are două circuite de răcire pentru a se economisi curent și pentru o reglare a fiecăreia după bunul plac.
2. În congelator avem compartiment BigBox care oferă spațiu XXL. Mai exact e vorba despre un sertar care permite amplasarea chiar și a unui tort.
3. Compresorul e unul inverter care e inteligent. Adică, aparatul are senzori care monitorizează temperatura din interior și exterior. Acest lucru permite aparatului să ajusteze funcționarea compresorului.
4. FreshSense e o caracteristică presupunând că aparatul va menține o temperatură constantă. Acest lucru, alături de Low Frost, o să vă ajute foarte mult.
5. E un aparat din seria 6 cu clasa C de eficiență energetică. Discutăm despre un consum anual de 149 kWh.

Principalul dezavantaje că nu are No Frost. Low Frost e o tehnologie care presupune dezghețarea automată a frigiderului și o decongelare mai rară a congelatorului (deoarece se produce mai puțină gheață).
Nu are dispenser de apă și nici nu e smart. Acestea două fiind alte două dezavantaje.

Te-ar mai putea interesa