Bosch KFN96VPEA, review site by side 605 litri

Producătorul german Bosch a scos pe piață side by side-ul Bosch KFN96VPEA care e unul de tip French Door. E o combinație între combină frigo și side by side. Vine cu o multitudine de lucruri utile printre care aș menționa No Frost și ușa din inox anti-amprentă (EasyClean). Cred că un astfel de aparat ar fi pe placul celora care au un buget mare și doresc o soluție cu mult spațiu de depozitare și lucruri utile.

Aparatul vine cu un volum extrem de mare de 605 litri, iar înălțimea e una medie de 183 centimetri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care este echipat cu clasa E de eficiență energetică (consum anual de 333 kWh).
Cred că se poate vedea foarte bine din imaginea de mai jos că are 4 uși pentru a facilita accesul la anumite alimente.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest aparat. iar cele mai importante ar fi tehnologie No Frost, dimensiunile XXL, modul vacanță, MultiAirFlow și altele.
Răcirea e foarte avansată deoarece aparatul incorporează mai multe tehnologii precum No Frost, MultiAirFlow și FreshSense. Prima are rol de a răci fără a produce gheață, a doua distribuie aerul rece pe mai multe căi, iar cea din urmă asigură o temperatură constantă.

Ca aspect negativ ar trebui menționat că aparatul nu are dispenser de apă sau gheață.
Mai trebuie ținut cont și de faptul că are o greutate de 118 kilograme și dimensiuni de 91x73x183 lxaxî cm.

Aparatul acesta se va dovedi util celora care vor un aparat cu capacitate mare și multă tehnologie utilă integrată.
Venind de la Bosch avem garanția faptului că e un produs de calitate, adică are o fiabilitate peste medie.
În cazul în care vreți un side by side în adevăratul sens al cuvântului atunci ar trebui să vă uitați la modelul Bosch KAG93AIEP. Acesta are două uși și dispenser.

Te-ar mai putea interesa