Bosch KAG93AIEP, side by side cu VitaFresh

Aparatul frigorific din imagine este un side by side modern cu finisaj anti amprentă, dozator de apă rece și cuburi de gheață. este vorba de modelul Bosch KAG93AIEP care se adresează clienților care au un buget ceva mai mare deoarece are un preț ușor piperat, dar care îl consider destul de justificat. Vorbim de un aparat frigorific mare care poate fi pus doar într-o bucătărie spațioasă. Din imaginea de prezentare se vede destul de bine că are un finisaj pe inox, iar întreținerea este ușoară pentru că este antiamprentă.

Ține locul unei combine sau unui frigider de dimensiuni generoase, că doar are o capacitate totală netă de 560 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dozatorul este prezent pe ușa congelatorului, iar la interior se poate vedea că are un IceMaker interesant. Puteți bea apă rece sau o băutură cu câteva cuburi de gheață la doar o atingere de buton. La interior se vede că are raft special pentru sticle dar și suporturi pe care puteți pune sticle nu foarte mari. Sistemul MultiAirFlow este necesar la aparatele foarte mari pentru că distribuie uniform aerul rece prin intermediul unor orificii.

Din acel volum total menționat anterior, frigiderul are 369 litri și congelatorul are 191 litri. Performanțele congelatorului sunt excelente, adică poate îngheța foarte mult în 24 ore (13 kg).

Păreri pro și contra

Este dotat cu sertar MultiBox pentru fructe și legume, iar față de altele, acesta are o bază ondulată. Iluminarea LED este cea mai bună soluție oferită de cei mai mulți producători, fiind eficientă și puternică. Are un congelator VarioZone, adică aveți un plus de flexibilitate în cea ce privește organizarea compartimentelor și rafturilor. Nu mai trebuie să dezghețați aparatul pentru că are tehnologie No Frost, adică dezghețarea este automată.

Bosch KAG93AIEP are o tehnologie nouă și interesantă care este prezentă la alte modele – Intelligent Inverter. Aceasta ajustează parametrii aparatului în funcție de condițiile interioare și exterioare ale aparatului, iar alimentele sunt conservate perfect pe toată perioada. Sunt puține aparate cu finisaj antiamprentă, deoarece acesta este un cost suplimentar și se va reflecta în prețul aparatului.

Te-ar mai putea interesa