Bosch KAD93VIFP, side by side de calitate

Un side by side interesant este acest Bosch KAD93VIFP deoarece vorbim de un brand de top care dorește să fie cât mai competitiv pe acest segment (de top). Veți vedea că sunt folosite materiale mai de calitate atât la interior, cât și la exterior. Aici avem unul dintre cele mai mari modele de pe piață, adică vorbim de un volum net total de 562 litri. Evident că pot fi aparate și cu volum peste 600 litri (Bosch KFN96VPEA) care au dimensiuni mai generoase, însă poate că vă mulțumiți cu ce oferă acesta.

De multe ori nu contează cantitatea, ci calitatea, plus că vorbim de un brand foarte apreciat și e de înțeles pentru că tinde să ofere doar soluții premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Panoul de control are tehnologie cu touch, astfel că poate fi controlată ușor prin atingerea pictogramelor prezente. Se văd funcțiile de super congelare, super răcire, holiday, dar și cele ce in de dozator. Acel dozator nu este unul simplu, ci unul cu cuburi de gheață și apă rece.

Exteriorul este complet argintiu, mai precis este vorba de inox antiamprentă și se vor mai vedea amprente pe suprafața sa. Dacă vă plac aparatele cu design minimalist, o să vă placă și acesta, doar că nu oricine și-l permite. În general side by side-urile sunt scumpe pentru că reprezintă segmentul de vârf și nu sunt alte tipuri de aparate care să le depășească la capitolul volum și performanță. Bineînțeles, există frigider și combine care au mai multe uși, adică mă refer la cele cu Fresh Doors, însă costă ceva mai mult decât restul (raportat la volum).

 

Funcțiile și tehnologiile prezente pe acesta sunt moderne și foarte utile, nici nu cred că-i lipsește ceva. Adică nu ai ce să-i reproșezi că doar vorbim de un aparat destul de scump.

Concluzie

Dacă ați mai avut o combină frigorifică și nu ați fost mulțumiți, plus că vreți o bucătărie care să arate precum în reviste, aveți nevoie de un side by side. Bosch KAD93VIFP este mai bine dotat decât generațiile precedente sau față de concurență.

Te-ar mai putea interesa