Bosch HXN39AD50, aragaz modern cu raport calitate/preț foarte bun

Dacă ați mai avut un aragaz și nu ați fost mulțumiți de calitatea oferită, atunci ar trebuie să schimbați brandul și să vă măriți bugetul. Chiar dacă modelul Bosch HXN39AD50 are un preț ceva mai piperat, veți vedea că este mult diferit de restul. Evident, vorbim e un model cu lățime de 60 cm, adică vi se oferă o plită spațioasă și un cuptor încăpător. Îmi place noul panou de control cu timer digital și butoane plăcute la utilizare. Pictogramele sunt prezente pe butoane și veți vedea cu ușurință alegerea făcută.

Poate că din imaginea de prezentare nu se vede, dar aparatul este unul mixt și nu are alimentare doar pe gaz. Cu alte cuvinte, cuptorul este electric și ventilatorul nu lipsește pentru o ditribuire mai uniformă a aerului cald. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mulți utilizatori preferă aragazurile mixte deoarece plita pe gaz oferă un anumit randament, iar mâncarea gătită pe aceasta va fi gustoasă. Cuptorul electric oferă mult mai multe avansate decât cel pe gaz, dar cred că le știți deja și nu le voi mai enumera. Se vede foarte clar că are un capac din sticlă cu o formă destul plăcută și un finisaj argintiu în partea din față. Arzătorul mare oferă o putere de până la 3kW care ste de ajuns pentru a putea găti orice pentru întreaga familie.

Păreri pro și contra

Cuptorul se curăță ușor datorită sistemului EcoClean Direct, adică pereții cuptorului vor descompune murdăria. Plita arată bine fiind din inox și grătarele permite mutarea ușoară a vaselor, dar și demontarea lor este foarte ușoară pentru o curățare ușoară a suprafeței. Arzătoarele sunt pe gaz și beneficiază de aprindere electrică integrată, adică le veți aprinde cu o singură mână și fără a folosi chibrituri. Cuptorul are funcție de convecție aer fierbinte (3D), adică aerul cald e distribuit uniform până la 3 niveluri simultan.

Bosch HXN39AD50 arată bine și o să vă plac foarte mult noul timer care este prezent pe un afișaj generos. Față de alte aragazuri, sunt oferite ceva mai multe accesorii, adică vi se oferă două tăvi foarte utile (una emailată și una universală).

Te-ar mai putea interesa