Bosch HSG636ES1, cuptor electric cu Convecție 4D

Bosch HSG636ES1 este un cuptor incorporabil care nu dezamăgește și nici nu are cum pentru că vorbim de un model de top. Se vede destul de ușor că are un panou de control modern cu ecran touch color și numeroase setări disponibile. Nici nu putea avea un panou de control clasic pentru că oferă numeroase funcții și oferă o interacțiune diferită. Interiorul este la fel de voluminos ca și la restul, însă depinde și de construcția sa. Restul caracteristicilor nu sunt mult diferite de cele ale altor modele doar că tehnologii fac diferența.

Lista de dotări este destul de lungă plus că nu le veți găsi pe oricare alt cuptor. E de înțeles că doar are un preț de două ori mai mare decât altele, dar e oarecum justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Controlul aparatului este complet touch adică nu mai avem acele butoane rotative care poate nici nu vă plăceau. Cu alte cuvinte, acum vedeți mult mai bine ce alegeți, aveți o interfață destul de prietenoasă și alegeți exact ce vă doriți (în funcție de ce faceți). Sunt prezente 12 programe de gătit, dar funcții diverse și nici nu o să fac o listă cu toate. Îmi place că și acesta are acea termosondă pentru a monitoriza temperatura preparatului preferat. Astfel, cuptorul se va opri la momentul potrivit fără ca voi să interveniți. Electrolux EOD6C77WX ar putea fi o alternativă mai ieftină și oferă acel senzor de gătire cu rol similar (termosonda).

Bosch se laudă cu un sistem de încălzire nou  numit HotAir Eco care este cu 30% mai eficient, adică veți economisi bani că și așa consumă destul de mult. Motiv pentru care aparatul se laudă cu o clasă de eficiență energetică A+ care este mai bună și se vede pe facturi.

Concluzie

Bosch HSG636ES1 este un cuptor incorporabil care se adresează unei anumite categorii de utilizator, deoarece nu oricine este dispus să cheltuie atât de mult, plus că poate că are importanță și brandul. Poate că vă doriți un gama largă de aparate de la același brand, pentru că aveți încredere în el și nu a dezamăgit în trecut.

Te-ar mai putea interesa