Bosch HRA534EB0, cuptor multifuncțional cu AddedSteam

Bosch HRA534EB0 este un model multifuncțional și nici nu putea fi altfel deoarece vorbim de un brand cu experiență și de un buget mult peste medie. Unii utilizatori ar alege mai degrabă un set cuptor cu plită decât un cuptor atât de avansat ca și cel de jos, însă cuptorul este mai important decât plita deoarece veți găsi mai mult cu el. Doar după cum arată, se poate ajunge la concluzia că este vorba de un cuptor incorporabil avansat, însă nu este chiar Premium, cum sunt cele cu AutoPilot sau alte dotări de ultimă generație.

Din imaginea de jos se vede că este complet negru, iar brandul este evidențiat de acea lini argintie, însă și la interior sunt câteva aspecte care trebuie menționate. Oricum, nu este un cuptor oarecare și cu siguranță veți fi mulțumiți de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Spre deosebire de cele mai multe cuptoare, cu acesta puteți găti pe două sau trei niveluri, însă nu și preparate diferite (simultan). Ventilatorul special (3D HotAir), puterea și capacitatea joacă un rol important în acest sens.

Întreținerea acestor aparate (Bosch) este mult mai simplă pentru că au EcoClean Direct, adică pereții au un strat special care descompune grăsimea, astfel că voi nu trebuie să depuneți prea mult efort sau să cheltuiți în plus pentru a-l menține curat. Interior se poate curăța ușor cu ajutorul aburului și trebuie doar să puneți apă în tava specială, alegeți temperatura și durata dorită.

Tăvile cu preparate pot fi scoate ușor în afară cu sistemul telescopic. Astfel, se poate verifica mai ușor starea preparatului și nici nu mai trebuie să întoarceți tava pentru că acum cuptorul încălzește uniform.

Concluzie

Poate că nu este cel mai sofisticat model, însă poate că nici nu vă doriți unul. Bosch HRA534EB0 se adresează celor care gătesc mult și nu s-ar mulțumi cu orice model, însă pentru cei care vor să gătească mai ușor, optați pentru Bosch HBA573BS1 care are AutoPilot (în funcție de model, poate să difere și numărul de programe automate).

Te-ar mai putea interesa