Bosch HBG5370S0, cuptor electric cu ușă softclose

Sunt mai multe tipuri de cuptoare în funcție de bugetul alocat, însă cele multifuncționale sunt o opțiune foarte inspirată. Bineînțeles, acestea pot să pornească de la prețuri sub 1000 de lei, doar că modelul de jos este unul de top și se poate ajunge la această concluzie doar după cum arată. Bosch HBG5370S0 are un panou de control mecanic/electronic care este destul de bine evidențiat, la fel ca și brandul. Vorbim de o serie cu mai multe dotări și care oferă rezultate mult mai bune.

Sunt numeroase recenzii ale cumpărătorilor, iar concluziile sunt clare… vorbim de un aparat modern care răspunde cerințelor clienților. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Designul este unul destul de plăcut și combinația argintiu cu negru este cea mai populară. Îmi place că are o ușă cu închidere/deschidere amortizată (softclose/softopen), astfel că nu mai trebuie să țineți de mâner până la închiderea ușii.

Puterea sa este ceva mai mare decât la restul – 3.4 kW, dar și temperatura este destul de generoasă (maxim 275 grade C). Nu toate cuptoarele oferă valori atât de mari și acestea depind în funcție de programele alese. Funcțiile de autocurățare folosite de acesta se numesc EcoClean Direct și Cleaning Assistance, adică avem un perete posterior compus din particule nanoceramice și restul pereților se curăță hidrolitic (cu ajutorul aburului).

Funcția AutoPilot 10 este destul de utilă deoarece ușurează gătitul cu acest aparat. Mai precis, alegeți modul potrivit pentru ceea ce veți găti și greutatea vasului. Îmi place că încălzește destul de uniform, astfel că puteți pune mai multe tăvi cu biscuiți sau prăjituri. Puteți coace simultan anumite rețete și economisiți timp și bani (energie). Oferă și o opțiune pentru Pizza, astfel că nu mai trebuie să mergeți la restaurant ca să gustați o Pizza delicioasă.

Concluzie

Bosch HBG5370S0 oferă un sistem de șine telescopice care pot fi mutate pe orice nivel, ca să scoateți mai ușor tava, indiferent cât este de grea. Nu sunt foarte multe cuptoare pe piață cu 10 programe, dar poate că vă doriți ceva mai mult, cum este Beko BVRS35500XMS.

Te-ar mai putea interesa