Beko BVRS35500XMS, cuptor electric cu două ventilatoare

Cuptorul incorporabil Beko BVRS35500XMS este un aparat ceva mai performant mai decât restul și o caracteristică care nu trebuie neglijată este aceea că are două ventilatoare. Se pot observa destul de ușor acestea și vor ajuta să gătiți două preparate diferite simultan, dar cu setări diferite. Era nevoie de un panou de control digital pentru că anumite funcții sunt ceva mai numeroase și un cuptor de top are nevoie de un control mai special. Fiecare producător care are o experiență îndelungată oferă astfel de cuptoare și se vede că are un interior foarte generos – 80 litri (chiar dacă dimensiunile exterioare au rămas neschimbate).

Evident că nu poate fi un cuptor foarte accesibil (cum este Hansa BOEI64030077), însă consider că prețul este, în mare parte, corect. Puteți găti unde doriți (sus/jos) sau chiar în ambele zone, însă se pune acea tavă separatoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă gătiți mult și des pentru familie și vă gândiți să achiziționați două cuptoare pentru că nu vreți ca cei dragi să aștepte prea mult pentru desert, cuptorul de sus este soluția. Este diferit de cele mai multe cuptoare de pe piață și veți vedea că gătitul uniform este un punct forte al cuptorului.

Dacă vă doriți doar aparate moderne, acesta poate fi o opțiune. Panoul de control are o interfață destul de interesantă și pictogramele vor ajuta destul de mult. Rolul lor este menționat în manualul de utilizare, care trebuie studiat pentru că nu vorbim de un cuptor oarecare. Rafturile telescopice nu lipsesc pentru ca voi să puteți scoate mai ușor tăvile cu preparate. Aș recomanda să montați cuptor mai sus și nu sub blat, astfel nu vă veți apleca să scoateți tăvile.

Are funcție de autocurățare catalitică adică nu necesită foarte mult muncă pentru a-l menține curat. Chiar și ușa are un strat special care permite o curățare mai ușoară a interiorului (dacă sunt pete de grăsime).

Concluzie

Beko BVRS35500XMS are un sistem de balamale softclose, adică cu amortizor și cred că o să vă placă. Bineînțeles, sunt multe motive pentru care merită ales și unul care poate că nu l-am menționat, dar ar trebuie luat în calcul, cred că ar fi numărul mare de programe – 15.