Bosch HBF153BS0, cuptor electric cu ventilator

Cuptorul electric din imagine este un model Bosch HBF153BS0 în bugetul 1500 lei și cred că oferă exact ce căutați. O listă cu toate dotările sale voi face mai jos sau poate voi menționa doar ce este mai deosebit la el. Vorbim de un cuptor ceva mai deosebit și se poate vedea ușor după numeroasele caracteristici speciale. Nici nu mai luăm în calcul anumite specificații și ne uităm doar la ce oferă în plus față de altele, deoarece multe dotări au devenit standard la un anumit preț.

Bineînțeles, un utilizator care alege un astfel de cuptor caută și o plită pe măsura sa, de aceea aș merge pe una electrică cu inducție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că plitele nu prea au foarte multe dotări, însă prețurile sunt destul de apropiate deoarece anumite tehnologii costă mai mult. Cuptor recomandat mai sus are:

  • funcția de autocurățare ajută mult la întreținerea aparatului, iar la acesta este vorba de EcoClean Direct, adică pereții au un înveliș special care absoarbe grăsimea (autocurățare catalitică). Alte cuptoare au autocurățare hidrolitică (cu abur) sau pirolitică (grăsimile sunt carbonizate la o temperatură foarte ridicată).
  • capacitatea de 66 litri nu este atât de importantă, adică nu va deranja că este mică sau mare, pentru că în tavă tot atâta veți pune.
  • clasa de eficiență energetică A rămâne neschimbată indiferent de puterea cuptorului, iar în acest caz vorbim de 3.3 kW.
  • funcția Convecție aer 3D este destul de rară și ajută mult atunci când vreți să gătiți simultan și uniform pe mai multe nivele (exemplu: două/trei prăjituri).
    panoul de control a rămas neschimbat adică vedem același timer digital și butoane rotative pentru selectarea temperaturii și a modului, doar că acum sunt retractabile (prin apăsare acestea se ascund).

Concluzie

Finisajul pe inox arată bine și majoritatea prezintă acest tip de finisaj, însă ar mai fi și cele complet negre dacă vreți un aparat cu un aspect mai minimalist. Poate că vă place idee de a avea în bucătărie doar aparate pe culoarea neagră (cum este Hansa BOES640021). Cu siguranță, designul nu joacă un rol important, iar Bosch HBF153BS0 impresionează întâi la partea de dotări.

Te-ar mai putea interesa