Bosch HBA578BS0, cuptor incorporabil mutifuncțional – 30 programe automate

Un cuptor performant este unul cu numeroase programe sau moduri de încălzire. Evident, că și puterea sa joacă un rol important că altfel nu ați putea coace mai multe tăvi simultan. În cel de jos puteți pune până la trei tăvi de prăjituri sau alte tipuri de preparate. Bosch HBA578BS0 nu are nevoie de două ventilatoare pentru că nu este un cuptor cu Dual Cooking la care se pune o tavă despărțitoare la mijloc. Acelea sunt diferite, adică puteți găsi prânzul și desertul simultan.

Chiar și așa gătește rapid și cu rezultate foarte bune, însă pentru a nu greși, vă recomand să consultați manualul său pentru că are un meniu ceva mai avansat (mai multe opțiuni). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un cuptor mai avansat și se poate ajunge la această concluzie doar după cum arată. Panoul de control oferă ceva mai multe opțiuni și nu mă refer doar la acele moduri care pot fi alese din partea stângă, avem opțiuni în plus și sub timer. Conform producătorului, cuptorul de sus se laudă cu un număr mare de programe automate – 30. Cu alte cuvinte, are AutoPilot 30 și este un fel de gătit asistat. Îmi place că acum pe acel afișaj iluminat se poate vedea atât temporizatorul, cât și temperatura aleasă.

Un cuptor de ultimă generație are o putere de încălzire de peste 3000W, la cel de sus fiind de 3600W. Chiar și temperatura maximă setabilă este destul de mare – 275 grade, ca să puteți găti orice.

Curățarea interiorului se poate face prin intermediul pirolizei, adică grăsimile sunt transformate în cenușă la temperatura setată. Are tehnologie de încălzire 3D, altele au 4D, ideea e că încălzește ceva mai bine decât cuptorul incorporabil clasic.

Concluzie

Părerile sunt împărțite, însă trebuie să înțelegeți că acest model a fost făcut să impresioneze și nu oricine și-l permite (mai ieftin și cu AutoPilot 10 este Bosch HBA574BR00). Unii ar fi preferat niște suporturi telescopice, dar pot fi înlocuite cele existente oricând. Astfel tăvile cu preparate pot fi scoase mai ușor din cuptor indiferent cât aveți pe ele. Bosch HBA578BS0 impresionează la capitolul funcționalitate și am menționat mai sus motivele.

Te-ar mai putea interesa