Bosch HBA574BR00, cuptor electric cu AutoPilot 10

Cuptorul incorporabil Bosch HBA574BR00 este un model care face parte din cea mia recentă generație, motiv pentru care vedem și cele mai noi caracteristici. Una dintre acestea este AutoPilot 10, adică se alege unul dintre cele 10 programe și se adaugă cantitatea, apoi se apasă start. Nu cred că a fost vreodată mai simplu să gătiți și rezultate sunt conform așteptărilor. Panoul de control este la fel ca la restul, doar că timerul este ceva mai bine evidențiat de acea parte neagră. Poate că ați și observat că la noul meniu este prezent și o opțiune de setare a cantității vasului.

Mai sunt și alte cuptoare care oferă chiar și alte caracteristici în plus sau chiar în minus, acum depinde ce v-ar plăcea sau cât ați fi dispuși să cheltuiți. De exemplu, are Bosch HBA554YS0 are o putere de încălzire inferioară celui de jos (3400 W). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Doar de pe panoul de control se poate vedea că are o mulțime de moduri de încălzire care pot fi folosite pentru diferite rețete. Arată mult mai bine decât un cuptor clasic, însă nu vedem o interfață mult diferită astfel încât să vă îngreuneze munca. Cu siguranță, oferă mult mai mult decât vechiul model și v-aș recomanda să studiați puțin manualul său.

Clasa energetică pare să fie neschimbată – A, care este satisfăcătoare pentru un aparat atât de performant. Vorbim de o putere de încălzire foarte mare, dar și de o temperatură maximă care nu trebuie neglijată (275 grade C). Funcția de autocurățare la acesta este cea pirolitică, astfel că grăsimea este transformată în cenușă când se ajunge la temperatura respectivă. Se poate alege și să înmuiați reziduurile, dacă adăugați apă în tavă și puneți temperatura astfel încât să se evapore.

Concluzie

Atunci când vreți să coaceți pe trei niveluri simultan, alegeți cuptoarele cele mai puternice de pe piață, dar trebuie să fie menționată această caracteristică. Bosch HBA574BR00 este unul dintre acestea, adică puteți face trei tăvi de prăjituri, adică de același fel. Nu sunt multe recenzii pentru că este nou și nu oricine și-l permite.

Te-ar mai putea interesa