Bosch HBA5577S0, cuptor incorporabil performant

Cuptoarele incorporabile împreună cu plitele incorporabile sunt soluție perfectă pentru cei care vor să renunțe la vechiul aragaz, pentru niște aparate mai bine echipate și elegante. Bosch HBA5577S0 este un cuptor mai special deoarece are dotări mai moderne, astfel că și prețul este ceva mai mare. Cu alte cuvinte, nu oricine și l-ar permite însă unii poate că nu au un buget limita și vor să fie mulțumiți de alegere. Un cuptor ieftin nu poate oferi cele mai bune dotări și poate că îi lipsește ceva, de aceea nu ar trebuie să faceți niciun compromis.

Față de altele, acesta oferă funcții în iar una dintre ele este AutoPilot 10 (10 programe), adică va oferi rezultate dorite fără a mai sta lângă el. Mai precis, alegeți programul dorit și cantitatea introdusă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este și normal să avem un cuptor cu putere mai mare – 3400 W (cum este și la Bosch HBA554YS0), respectiv o temperatură care poate să ajungă și la 275 grade C. Din imagine se vede clar că are un interior spațios, astfel că pot fi puse tăvi destul de mari. Specificațiile tehnice nu spun multe despre cuptoare, însă dotările fac diferența și mă refer la cele de top.

Pe panoul de control se văd mai multe funcții și acestea sunt explicate mai bine în manualul său. Sunt pictograme destul de des întâlnite la aceste aparate, însă mai sunt și câteva în plus. E bine să știți ce rol are fiecare și pentru ce fel de rețete pot fi folosite.

Autocurățarea acestui cuptor se numește EcoClean Direct, adică pereții cuptorului au un strat special care ușurează întreținerea. Bineînțeles, cele mai multe cuptoare recent lansate vin cu această funcție și grăsimea poate fi înmuiată și cu ajutorul aburului.

Concluzie

Ușa cuptorului Bosch HBA5577S0 este realizată dintr-o sticlă de calitate superioară (întreținere ușoară și rezistență superioară). Cu acea opțiune AutoPilot, se poate obține automat preparatul dorit fără să vă stresați și funcția de setare a cantității este în zona timerului. Ca o noutate, vi se oferă un termometru pentru carne SinglePoint care devine foarte util pentru cei care țin să obțină o friptură perfectă.

Te-ar mai putea interesa