Bosch HBF153EB0, model cu EcoClean Direct

Dacă vrei unul dintre cele mai bune cuptoare încorporabile de pe piață atunci îți recomand modelul Bosch HBF153EB0. Acesta nu doar că vine de la un producător german, ci are integrate multe lucruri utile care ușurează gătirea precum și întreținerea sa.

Acest scurt review dorește să vă evidențieze principalele lucruri care v-ar face să alegeți aparatul. Dar, nu înainte de a preciza că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul complet negru.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar principalele ar fi evidențiate mai jos.

  • Are capacitate medie de 66 litri
  • Consumul energetic e mic
  • Întreținerea e ușoară
  • Coacerea se realizează uniform
  • Nu are rotisor

Dimensiunile aparatului sunt unele normale, iar capacitatea interioară e una de 66 litri. Adică e una modică.
Întreținerea e una foarte ușoară deoarece are auto-curățare denumită EcoClean, iar butoanele sunt retractabile. EcoClean Direct presupune descompunerea grăsimii în timpul coacerii.
Chiar dacă are vechea clasă A trebuie știu că are un consum energetic de 0,98 kWh per ciclu.
Dacă la alte modele trebuie să faci conexiunile electrice, în cazul acestuia nu e nevoie deoarece vine cu ștecher shuko.
Coacerea se va realiza uniform datorită prezenței ventilatorului și a facilității 4D Hotair care ține de acesta. Acest lucru e valabil pentru toate nivelurile, aparatul având 3 niveluri. (Pe site-ul Bosch am văzut că se face referire la 3D Hotair și 4D Hotair când e vorba despre un singur produs).

Acest model e recomandarea mea pentru acele persoane care doresc ceva ușor de folosit și montat. După cum am precizat, are ștecher normal și nici nu e nevoie de un branșament anume. Dar, se face precizează că amperajul e de 16A.

Te-ar mai putea interesa