Bosch HBA5360W0, cuptor incorporabil cu sticlă albă

Sunt cuptoare de top care iasă destul de bine în evidență datorită designului, iar aici mă refer la materiale de calitate dar și la un panou de control mai modern. Bosch HBA5360W0 este un astfel de cuptor iar partea frontală este realizată din sticlă albă, iar un panou de control atât de avansat este prezent doar pe anumite cuptoare (cele performante). Mă refer la faptul că are un număr mai mare de programe dar și de funcții. Butoanele pentru programe și temperatură sunt cele poziționate pe lateral, astfel că sub acel cronometru sunt funcțiile sale (se poate bloca interfața și seta greutatea preparatului).

Cele mai multe cuptoare sunt pe inox sau pe negru, însă diferă și materialele din care este realizată partea frontală. Mie îmi plac mai mult cele pe negru sau combinația de inox cu negru, dar fiecare cu gusturile sale. Poate că aveți un mobilier alb și acest aparat ar da și el un plus de lumină în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Clasa de eficiență energetică a acestui aparat este A ca la multe altele, iar consumul nu ar trebuie să vă preocupe, ci mai degrabă performanțele de gătit. Diversele dotări sunt foarte importante, astfel că aveți mai multe programe. Ca o noutate, vedem modul de încălzire 3D care la alte branduri poate avea o altă denumire, dar ar mai fi și cel 4D, dar să nu credeți să este o diferență atât de mare. Modul de încălzire cu convecție este la fel de important pentru a obține rezultatele dorite, deoarece oferă o încălzire mai uniformă.

Concluzie

Bosch HBA5360W0 are sistem de autocurățare pentru peretele posterior numit EcoClean Direct, astfel ca întreținerea să fie mai ușoară. Face parte din seria nouă de cuptoare care oferă acel AutoPilot (gătit automat), adică setați programul și greutatea, iar voi trebuie doar să așteptați. Șinele telescopice sunt o altă caracteristică importantă care vă poate ajuta să scoateți tăvile mai ușor. Consider că are un preț justificat și dacă culoarea nu este un criteriu important în a alege următorul cuptor, puteți să aruncați o privire și peste modelul Bosch HBA554EB0.

Te-ar mai putea interesa