Bosch HBA5360B0, cuptor incorporabil cu AutoPilot 10

Bosch HBA5360B0 face parte din categoria cuptoarelor foarte avansate și o caracteristică care nu trebuie neglijată atunci când alegeți un astfel de aparat este AutoPilot (programe presetate/automate). Din imaginea de jos se poate vedea că aparatul nu are un panou de control complet digital, ci încă mai sunt butoanele rotative pe lateral. Acestea sunt retractabile pentru a ușura curățarea suprafeței și pentru ca să nu umble cineva la el. Evident că sunt funcții în plus pe lângă acel timer, adică puteți seta greutatea preparatului, durata și chiar să blocați interfața.

Sunt foarte puține cuptoare pe piață care oferă posibilitatea să setați greutatea pentru acea rețetă, astfel aparatul știe cât trebuie să încălzească pentru a obține rezultatele dorite. Evident că toate informațiile despre această caracteristică le găsiți în manual dar sunt și pe internet. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch HBA5360B0

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă place ideea de gătit mai ușor, atunci acest aparat ar putea fi soluția însă nu este singurul. Aveți o întreagă serie de cuptoare cu AutoPilot care oferă un număr generos de programe automate presetate. Evident că altele vin cu chiar mai multe, cel de sus fiind un model destul de accesibil.

Poate fi folosit ușor, deoarece trebuie doar să alegeți programul dorit, setați greutatea și apăsați Start. Chiar nu putea fi mai ușor de atât și dacă vă doriți mai multe funcții (dotări), atunci trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar.

Acesta se potrivește destul de bine alături de o plită tot cu sticlă neagră deoarece ușa și panoul de control prezintă o suprafață neagră/fumurie din sticlă. Sunt incluse mai multe accesorii decât în alte cazuri, iar aici mă refer la faptul că aduce în plus acel suport telescopic care poate fi folosit doar la un nivel. Acest suport ușurează scoaterea tăvilor din cuptor indiferent de greutatea preparatului.

Concluzie

Bosch HBA5360B0 are tot ce căutați (EcoClean, convecție, încălzire 3D, suport telescopic) și calitatea este cea care o și căutați. O plită interesantă este Bosch PKE611BA2E, adică puteți alege toate aparatele incorproabile de la același brand dacă vă doriți și fiabilitate.

Te-ar mai putea interesa