Bosch HBA534EB0, cuptor incorporabil cu tehnologie 4D HotAir

Cuptorul incorporabil prezentat mai jos este unul dintre cele mai bine echipate modele de la Bosch. Totuși, nu vorbim de un model de top ci de unul din segmentul de mijloc, adică nu e nici prea scump, nici prea accesibil. Este vorba de Bosch HBA534EB0 care care are un panou de control modern, însă nu este complet digital cum vedem la cele cu mai multe funcții. Acesta poate fi montat în două moduri: ca în imaginea de jos sau sub blat. Voi decideți cum vreți să scoateți tăvile și poate că nu vă place să vă aplecați la aparat.

Un aparat complet negru este mai elegant și panou cu sticlă neagră chiar dă un plus de eleganță. Tot mia mulți utilizatori aleg aparatele de culoarea neagră pentru că sunt la modă și se întrețin mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Majoritatea cuptoarelor sunt electrice datorită avantajelor oferite de acest tip de alimentare. Sunt destule motive pentru care ar merita pus pe lista de cumpărături și nu orice cuptor oferă astfel de specificații:

  • cuptorul are ghidaje telescopice care ușurează scoaterea tăvilor indiferent cât aveți pe ele sau cât de grele sunt.
  • consumul de energie este destul de scăzut și vedem că are o clasă energetică foarte bună – A.
  • față de multe cuptoare accesibil, acesta este puternic, adică vorbim de o putere maximă de 3400 W și de temperatură care poate fi setată la maxim 270 grade.
  • funcția de autocurățare se numește EcoClean (murdăria de pe pereți este descompusă pentru o întreținere mai ușoară), în plus se poate pune apă în tavă, puțin lichid de spălat  și se ta temperatura potrivită pentru o curățare mai ușoară a interiorului (cu abur).
  • panoul de control nu este complet electronic cu vedem la cele care au mai multe funcții, însă butoanele sunt retractabile pentru ca să nu umble cineva la ele în timpul programului.
  • funcția de convecție 3D este foarte importantă atunci când vă doriți cele mai bune rezultate (încălzește uniform până la 3 niveluri simultan).

Concluzie

Bosch HBA534EB0 este diferit de restul și consider că v-am convins că merită să investiți între-un astfel de cuptor, iar o hotă alături de acesta ar fi Bosch DWK67JQ60.

Te-ar mai putea interesa