Bosch DWB67LM50, hotă incorporabilă cu design modern

Hota decorativă din imaginea de jos se montează diferit față de restul, adică direct pe perete și instrucțiunile de montaj sunt incluse. Aveți nevoie de câteva scule și un mic ajutor pentru a o pune pe perete. Modelul prezentat se numește Bosch DWB67LM50 și are performanțe diferite de varianta Bosch DWB67CM50. Sunt multe asemănări între cele două modele și nu mă refer doar la cele estetice, ci și la specificațiile sale. Diferența „majoră” este la capacitatea de absorbție, dar nu se va observa mare diferență deoarece vorbim de câțiva zeci de mc/h. Poate că nici nu o veți folosi vreodată la capacitate maximă, deci voi decideți care vă convine mai mult.

Dacă nu ați văzut celălalt model, atunci vă invit să vedeți modelul prezentat în imaginea de prezentare de mai jos. Acesta arată mult mai bine în realitate că doar vorbim de inox, iar panoul de control nu este atât de evident. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Sunt destul de multe motive pentru care merită pusă pe listă și chiar dacă costă de două ori mai mult decât cele clasice, aceasta oferă performanțe excelente dar și un motor de ultimă generație:

  • mă refer la motorul EcoSilent Drive care oferă numai avansate și se regăsește pe hotele de top. Aceste hote costă mai mult însă merită o astfel de investiție în special dacă nu ați fost mulțumiți în trecut de alegerile făcute.
  • fiind un model decorativ, se montează pe peretele unde puteți scoate burlanul sau poate că preferați filtrele din carbon. Evident filtrele din aluminiu sunt necesare indiferent cu alegeți să ventilați, iar acestea pot fi văzute în imaginea de sus.
  • iluminare LED este tot mai prezentă pe noile hote și aș putea spune că este standard. Doar hotele foarte ieftine mai pot avea becuri cu halogen, pentru că fac parte din generațiile anterioare.

Concluzie

Bosch DWB67LM50 are o lățime de 60 cm ca oricare alta, însă e bine să aveți mai mult spațiu de o parte și de alta. Este recomandat să aveți priza în zona centrală a turnului, astfel ca să o mascați. Cablul de alimentare este destul de lung și poate că vă gândiți să faceți diferit.

Te-ar mai putea interesa