Bosch BWD421PET, aspirator cu spălare (perii Turbo și saltea incluse)

Bosch BWD421PET este unul dintre acele aspiratoare cu spălare care ar trebui să vă intereseze deoarece oferă rezultate foarte bune și vine cu numeroase accesorii care pot fi folosite pentru diferite suprafețe. Acestea pot fi văzute în imaginea de jos, însă mai sunt și alte modele similare cu alte accesorii. Acesta îl recomand celor care au animale de companie și nu numai, deoarece are acele capuri speciale, dar mai sunt și altele (mă refer la cele menționate sus). Cel de jos vine cu mai toate, mai puțin peria pentru parchet care o vedem la Bosch BWD421PRO, care este un model destul de similar.

Costă mai mult decât un aspirator clasic deoarece are un sistem de spălare care este foarte util și eficient, iar utilizatorii sunt mulțumiți de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate fi folosit pentru spălarea numeroaselor suprafețe textile și nu numai. Spre deosebire de aspiratoarele vechi, acesta are o construcție mult mai compactă, iar pe partea de eficiență vedem îmbunătățiri. Chiar și așa tot nu are un consum atât de mic precum cele cu aspirare uscată, dar este de înțeles pentru că și spală. De aceea are și un rezervor de apă, dar și un sac generos astfel că vă puteți face treaba fără să vă faceți griji că trebuie să îl curățați.

Este acel gen de aspirator care poate fi folosit pentru diferite suprafețe, iar rezultatele sunt pe măsură că doar este oferit de un brand de top cu multă experiență în domeniu.

Panoul de control se află în partea superioară iar reglarea temperaturii se face electronic. Nu sunt foarte multe butoane ca să vă încurce, iar pictogramele ajută destul de mult.

Concluzie

Bosch BWD421PET se descurcă excelent indiferent că vreți să-l folosi doar pentru aspirare uscată sau doar cu spălare. Fiind un aspirator destul de greu va fi mai greu de manevrat prin locuință și trebuie să aveți gri la furtunul său flexibil, adică mai bine trageți corpul aspiratorului după voi decât să trageți cu de furtun.

Te-ar mai putea interesa