Bosch BWD421PRO, aspirator cu spălare

Căutați un aspirator care să poată aspira lichid și să spele diverse suprafețe pătate? Bosch BWD421PRO ar putea fi acea opțiune deoarece are un preț corect, vine cu toate accesoriile necesare și oferă rezultate bune. Motiv pentru care este și cel mai popular model din acest segment, plus că se laudă că adună fără probleme părul animalelor de companie. Aveți de ales între varianta de jos și cea roșie care poate avea un preț puțin diferit, chiar dacă nu pare să fie vreo diferență (nu are perie de parchet, dar are de saltea).

Din imaginea de prezentare de mai jos se pot vedea accesoriile incluse care pot fi folosite pentru diverse situații și suprafețe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă aveți copii mai neastâmpărați care murdăresc canapelele și fotoliile sau chiar animal de companie prin casă, atunci un astfel de aspirator este obligatoriu. Doar cu acesta puteți curăța tapițeria de pe diverse corpuri de mobilier sau poate chiar a scaunelor de pe mașină. Evident că nu vorbim de un aspirator profesional, adică industrial care să-l folosiți zilnic pentru o mică afacere.

Acesta nu se poate lăuda cu un consum mic de energie cum o fac variantele care aspira doar uscat, însă vă veți bucura de un plus de performanță. Evident că modelul de sus poate aspira și uscat ca oricare alt model și se descurcă foarte bine dacă alegeți și accesoriul potrivit.

Concluzie

Bosch BWD421PRO este echipat cu un filtru foarte bun HEPA, perie Turbo (ideală pentru a îndepărtare firele de păr de pe covoare), recipient mare pentru colectarea (pentru că are acel rezervor de 5 litri). Sunt mai multe tipuri de astfel de aspiratoare, iar cel de sus îi lipsește doar acea perie de saltea. Setul de spălare cu detergent este inclus la toate și este cel recomandat de producător. Chiar dacă nu este foarte ieftin ca și cele cu aspirare uscată, sunt foarte mulți clienți care l-au ales și sunt foarte mulțumiți de alegere. Pot fi și excepții în funcție de dotările sale, iar Bosch BGS7MS64 este un exemplu.

Te-ar mai putea interesa