Bosch BWD41740, aspirator cu spălare și perie Turbo

Bosch BWD41740 este unul dintre numeroasele aspiratoare care pot fi folosite și pentru a spăla diverse suprafețe/țesături sau doar să aspirați lichide. Acest tip de aspirator nu se poate lăuda cu un design prea portabil, însă a mai scăzut în dimensiuni și a devenit ceva mai eficient. Evident că cea mai eficientă soluție rămâne aspiratorul clasic folosit doar pentru aspirare uscată, însă dacă aveți copii și animale de compania prin casă, atunci trebuie să vă gândiți cum să întrețineți mai bine locuința.

Din imaginea de os se poate vedea acest aspirator și accesoriile incluse pentru diversele suprafețe sau locuri (înguste). Mai există o variantă și pe turcoaz care oferă perie pentru parchet deci unele accesorii pot fi diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un astfel de aparat vine și cu performanțe pe măsură, adică are o putere de 1700 W, mult peste cea a unui model cu aspirare uscată. Cu alte cuvinte, are un consum mult mai mare și este de înțeles deoarece sarcinile zilnice sunt mai dificile.

Poate fi folosit ca și un aspirator clasic, adică fără spălare și sunt oferite perii în acest sens, deci ține locul a două tipuri de aspiratoare. Capacitate rezervorului de apă este foarte mare 5 litri, deci se înțelege că este destul de greu și nu poate fi mutat chiar așa de ușor prin casă ca și cel simplu. De aceea nici nu prea recomand să trageți prea des de furtunul său, ci mai degrabă în luați de mâner când vreți să treceți peste mici obstacole.

Mai sunt și alte două variante care pot să fie disponibile pentru perioade destul de scurte, iar din tabelul furnizat de producător, se poate vedea că unele au chiar și perie pentru saltea (Bosch BWD421PET – ideal pentru a aduna părul animalelor și nu numai) și aspirare lichide.

Concluzie

Dacă v-ați săturat de modelele simple și vreți unul cu filtrare prin apă, Bosch BWD41740 ar fi o recomandare, voi puteți alege și alta în funcție de bugetul alocat. În general, aceste aspiratoare costă cam în jur de sau peste 1000 lei, deci vorbim de un buget mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa