Bosch BGS7PET ProAnimal Seria 8, aspirator cu sistem QuattroPower

Aspiratoarele fără sac sunt tot mai populare deoarece pot fi folosite fără a mai cumpăra saci, ci numai goliți recipientul. Bosch BGS7PET ProAnimal este un astfel de model și poate fi folosit de oricine deoarece este manevrabil și compact. Doar din numele său reiese faptul că este vorba de o serie de top (Seria 8), plus că este folositor pentru cei are au animale de companie în locuință și ar vrea ca părul acestora să nu mai reprezintă o provocare pentru aspirator.

După ce-l veți folosi pe acesta, nu cred că veți mai reveni la vechiul model cu sac care și așa aera depășit la multe capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Pentru a vă face o idee despre el, cel mai bine e să-l comparăm cu modelele de la acest brand, dar mai accesibil, iar un exemplu bun este Bosch BWD421PET care e și foarte popular (are un număr impresionant de recenzii). O să ziceți că este o diferență de aproape 1000 RON între cele două, deci nu ar fi comparație corectă, dar depinde și de promoțiile active care au și ele o durată limitată. La prima vedere, am observat că modelul prezentat mai sus are:

  • o greutate mult mai mic (6.7 kg față de 10 kg), poate și pentru că celălalt are filtrare prin apă.
  • consum mai mic de energie (putere de numai 800W).
  • mai puține accesorii.
  • capacitate de colectare mai mică.

Poate că nu este cea mai corectă comparație (uscat vs umed) pentru că cele cu spălare sunt mai grele pentru că au acel recipient pentru apă și consumă mai mult, dar poate că luați în calcul și o astfel de soluție (dacă nu vă deranjează greutatea).

Concluzie

Bosch BGS7PET se descurcă bine în cele mai multe situații și veți aprecia foarte mult greutatea redusă dar și designul mai compact (decât al modelelor mai vechi). Cred că modelul mai sus prezentat va fi un succes în special că are acele accesorii foarte utile pentru tapițerie, mobilier și spații înguste, însă e loc de mai bine.

Te-ar mai putea interesa