Bosch BGLS2WH1H, păreri aspirator cu sac

Bosch BGLS2WH1H e un aspirator care face parte din seria 2 și care se adresează persoanelor interesate de ceva accesibil ca preț și cu o capacitate mare de colectare. Trebuie să scriu că și puterea e una bună deoarece aparatul are 600W.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de calitate superioară de la un producător german. Mai trebuie specificat că aparatul este compatibil cu saci Power Protect G All BBZ41FGALL.

Păreri pro și contra

Aspiratorul cu sac Bosch BGLS2WH1H este unul care se evidențiază pozitiv prin mai multe lucruri. Unul din acestea ar fi portabilitatea bună. Asta deoarece are o greutate de 3 kilograme și un cablu lung care oferă o rază de operare de 8 metri.
În privința accesoriilor acest model vine cu perie pentru tapițerie și accesoriu pentru spații înguste.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să știți că maxim produce 80 decibeli.
Ca în cazul altor aspiratoare de la Bosch, și în cazul acestuia e specificat faptul că motorul e fabricat în Germania. Acest lucru ne garantează o funcționare îndelungată. Și ne este oferită o garanție pe motor de 10 ani. E vorba despre un motor HiSpin care vine cu palete și consumă puțin curent.
Comparativ cu alte aspiratoare cu sac acest model oferă o putere cu până la 60 procente mai mare. Dar pentru atingerea acesteia e necesar să folosiți saci tip G All.
Stă foarte bine pe partea de ergonomie deoarece pe lângă faptul că are greutate redusă are înfășurare automată a cablului, roți și dimensiuni compacte.

Aparatul are și dezavantaje, unul fiind că nu poate aspira umed. E un model cu tip aspirare uscată.

Ca o concluzie trebuie să scriu despre acest model că vine de la un producător de top și că se va dovedi suficient de puternic pentru cei interesați de ceva ieftin și calitativ.
În cazul în care doriți o alternativă la acest model atunci vă recomand modelul Bosch BGBS2LB1 care e de culoare neagră

Te-ar mai putea interesa