Bosch BGBS2LB1, aspirator cu sac și perie multifuncțională

Bosch BGBS2LB1 este un aspirator simplu dar bun care poate fi folosit în orice locuință și pentru orice tip de suprafață. Nu trebuie să cheltuiți sume foarte mari pentru a vă menține curată locuința, acum puteți opta pentru un model german la un super preț. Acesta reprezintă soluția clasică și care poate oferi rezultate foarte bune. După cum bine știți sunt tot felul de aspiratoare, dar care costă de 2-3 ori mai mult, dacă ne rezumăm la soluții de buget pentru acele tipuri.

Dacă vă doriți doar un model care să înlocuiască pe cel vechi, atunci acesta este acela și veți economi multă energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch BGBS2LB1

Merită sau nu merită cumpărat?

Ținând cont de prețul său și de calitatea germană, chiar nu văd de de nu l-ați alege. Evident că nu poate fi comparat cu un Bosch ProSilence BGB8SIL1, deoarece acel model alb oferă specificații mai bune și performanțe pe măsura prețului. Nici nu ar fi o comparație prea corectă deoarece aici vorbim de seria 2, iar celălalt face parte din seria 8.

Un aspirator cu prea multe dotări are și o greutate cam mare, deci va fi și mai greu de manevrat. Modelul prezentat are numai 4.2 kg și din imaginea de prezentare se poate vedea că este ușor de manevrat. Tubul telescopic nu lipsesc, la fel și peria multifuncțională. Adică nu aveți două perii diferite pentru covor, respectiv podea. În plus, sunt incluse duza pentru spații înguste și peria pentru tapițerie.

Avantajul oferit de acești saci textil este volumul de colectare și e puțin mai igienic decât fără sac (e discutabil deoarece depinde și filtrele prezente).

Concluzie

Bosch BGBS2LB1 este un aspirator cu un consum mult mai mic decât vechile modele, consumul anual fiind de numai 26,7 kWh, adică de 2-3 ori mai mic (depinde și cu ce fel de aspirator îl comparăm). Sunt și minusuri la aspiratoare atât de accesibile, iar unul ar fi nivelul de zgomot dar și tipurile de filtre folosite. Unii producători se laudă cu filtre anti-alergenice, dar poate că la voi în locuință nu ar fi cazul.

Te-ar mai putea interesa