Bosch BFR634GS1, cuptor cu microunde incorporabil cu inel rotativ

Cuptoarele cu microunde incorporabile au un preț ceva mai piperat decât restul datorită designului mai elegant, dotărilor și nu orice brand le oferă. Am ales să vă prezint modelul de jos care este unul de la un brand german, deci calitatea nu poate fi contestată. Bosch BFR634GS1 este varianta de jos și are acel inel rotativ care vă ajută să alegeți mai ușor temperatură dorită, pentru că nu are acel buton clasic. Arată foarte bine și pot spune că nu se potrivește în orice bucătărie, ci doar în una modernă.

Evident că pentru instalare este necesar un corp special, plus că ar arăta bine dacă l-ați monta peste sau sub cuptorul incorporabil pentru că are o lățime similară. Ideal ar fi dacă și celălalt cuptor ar face parte din aceeași generație și serie, astfel că designul s-ar potrivi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Panoul de control este unul mai avansat, adică este unul cu tehnologie touch și pictogramele generoase și acel inel vor ușura interacțiunea cu el. Față de multe alte cuptoare din același segment, acesta are programe presetate – 7. Cu alte cuvinte, are tehnologia AutoPilot 7 care este populară și pe cuptoarele clasice.

Chiar dacă arată puțin ca un cuptor standard, acesta are ușă cu deschidere laterală ca și la restul care facilitează oarecum, manevrarea preparatelor. Finisajul cu inox arată bine și va da un plus de eleganță bucătăriei.

Acest tip de aparat nu are cel mai bun raport dotări/preț însă dacă căutați soluții premium de care să nu vă puteți plângeți, acesta poate fi unul. Sunt și alte modele similare (incorporabile) mai accesibile, dar de la branduri diferite, iar Electrolux EMS4253TEX poate fi acela. Chiar și acesta are un preț cam piperat, dar poate că se încadrează mai bine în buget.

Concluzie

Bosch BFR634GS1 se potrivește perfect alături de cuptoare din serii similare, după cum am menționat mai sus, astfel că nu puteți alege orice cuptor. Este perfect când trebui să gătiți doar pentru o singură persoană și nu mai vreți să stați mult după cuptorul mare.

Te-ar mai putea interesa