Bosch BFL634GW1, cuptor cu microunde incorporabil pe alb

Bosch BFL634GW1 este una dintre puținele cuptoare cu microunde care se incorporează în mobilier și este pe alb. Evident că nu poate fi complet alb deoarece sticla fumurie este caracteristică cuptoarelor, plus că panoul de control nu este unul ascuns. Unii ar zice că variantele pe inox/negru arată mai bine dar depinde și cu cel alte aparate îl veți asorta sau poate doar vă doriți un plus de lumină în bucătărie. Comparându-l cu modelul de la același brand Bosch BFL634GS1, veți vedea că nu sunt diferențe între ele, ci mai degrabă că au foarte multe în comun.

Recomand instalarea acestuia peste cuptorul incorporabil chiar dacă nu face parte din aceeași serie, însă ar fi arătat excelent două panouri de control identice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că vă întrebați cu ce este mai special acesta de restul, de vedem un preț atât de piperat? În primul rând, este ceva mai accesibil decât altele, iar în al doilea rând are acea caracteristică foarte populară – AutoPilot. Mai exact, aveți presetate câteva programe automate care le alegeți și setați doar cantitatea, astfel cuptorul va alege puterea potrivită. Se mai numește și Auto Cook, adică gătit automat și poate fi util când preparați ceva simplu pentru cineva drag și nu vreți să dureze prea mult.

Timerul digital este prezent în centrul inelului rotativ, care poate ușura și mai mult interacțiunea deoarece s-a renunțat la acel buton rotativ dar și la butoane cu +/-. E mult mai ușor să folosiți un cuptor cu microunde când aveți o astfel de interfață, însă ea nu aera posibilă și dacă nu ar fi fost prezente anumite dotări.

Concluzie

Bosch BFL634GW1 are cam tot ce trebuie să aibă un cuptor cu microunde, plus un panou de control cu funcționalitate mai ridicată. Chiar și cu toate cele, nu are cel mai bun raport dotîri/preț, de aceea unii dintre voi poate v-ați alege mai degrabă un model clasic care poate fi pus oriunde pe blat sau chiar pe un suport de perete special (costă între 50 și 100 RON).

Te-ar mai putea interesa