Bosch BFL634GB1, cuptor cu microunde incorporabil cu ecran TFT

Bosch BFL634GB1 este un alt cuptor incorporabil de la acest brand care are acel inel rotativ care ușurează selectare temperaturii. Cu alte cuvinte, nu mai aveți acel buton mecanic rotativ, ci un inel care poate fi folosit mai elegant dar și dă un plus de eleganță aparatului. Dacă tot vorbim de design, varianta de jos este complet neagră, dar există și cu inox (Bosch BFR634GS1) dacă vreți să se asorteze cu restul aparatelor sau pur și simplă vă place culoarea. În centru are un display TFT care afișează timerul sau temperatura aleasă. Ambele cuptoare au prețuri similare pentru că și caracteristicile sunt cam la fel.

Costă mai mult pentru că arată diferit, oferă niște caracteristici și calitatea este germană. Nici nu prea sunt multe branduri care să ofere astfel de soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch BFL634GB1

Merită sau nu merită cumpărat?

Are AutoPilot 7 ca și modelul de mai sus menționat pentru că vorbim de aceeași generație și serie, doar designul exterior este puțin diferit.  Acesta se asortează perfect cu aparate complet negre, în caz că îl veți pune lângă altele. După cum spuneam anterior, are 7 moduri automate din care puteți alege, iar această caracteristică am văzut-o și pe cuptoarele standard.

Poate că are un preț cam mare pentru ce oferă în dacă aveți deja un cuptor Bosch dintr-o generație nouă, cuptorul cu microunde care vine lângă el nu poate arăta mult diferit. O caracteristică nouă pentru acest tip de aparat este sistemul de deschidere electronic, adică prin apăsarea unei taste tactile, ușa se va deschide la dreapta.

Instalarea sa este mai dificilă deoarece necesită un corp pentru instalare, iar schița nu lipsește pentru cei ce vor să facă comandă la un mobilier perfect pentru acesta dar și alte aparate incorporabile.

Concluzie

Bosch BFL634GB1 are acel sistem de gătire automat care simplifică mult munca din bucătărie și nu numai (puteți încălzi și dezgheța mult mai ușor anumite preparate). Nu a putea spune că este cu ceva mai bun decât cel pe inox, însă depinde și de gusturi pentru că poate v-ar plăcea mai mult un panou de control argintiu.

Te-ar mai putea interesa