Bosch BCS611P4A, review aspirator vertical cu acumulator

Pentru persoanele interesate de un aspirator vertical recomand modelul Bosch BCS611P4A. Spre deosebire de alte modele acesta vine cu acumulator și cu o portabilitate bună. Cum sună o greutate de 2,3 kg? Excelent, nu-i așa!?

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta este unul este justificat având în vedere că are o portabilitate extrem de bună. Pe lângă acest lucru mai are și o multitudine de facilități utile pe care le voi trece în revistă în rândurile care urmează.

Păreri pro și contra

Aspiratorul Bosch BCS611P4A e unul cu acumulator care ține circa jumătate de oră. 25-30 minute mi se pare o durată suficientă pentru un astfel de aspirator.  În cazul în care folosiți aparatului în mod turbo acesta o să aibă o autonomie de 8 minute.
Despre acumulator trebuie scris că este unul de 18V pe sistem „Power for All”. Acest lucru înseamnă că acumulatorul e compatibil cu o gamă de scule de la Bosch.
În privința filtrării trebuie să scriu că aceasta este foarte igienică deoarece are un filtru PureAir.
Iar, privitor la fiabilitate trebuie să scriu că acest model este unul rezistent fiind fabricat în Germania. Ar mai trebui adăugat că motorul are o garanție de 10 ani în cazul în care înregistrați produsul pe pagina producătorului.

Nu stă prea bine pe partea de recipient de colectare întrucât acesta are o capacitate de 300 ml. Producătorul precizează e vorba despre o capacitate de colectare XL, dar nu știu ce vrea să zică. 300 ml nu prea e XL.
Un alt lucrul la care nu stă prea bine este nivelul de zgomot, fiind vorba despre 85 dB. (Fiind un aparat de tipul aspirator nu prea putem avea pretenții să fie silențios.)

Per ansamblu, acest model e unul perfect pentru acele persoane interesate de ceva portabil și puternic cu care să aspire prin casă. Dacă sunteți interesați de ceva cu mop atunci ar trebui să alegeți un model precum Jimmy PowerWash HW8 Pro sau ceva similar.

Te-ar mai putea interesa