Bosch BCH3K210, aspirator vertical de tip 2 în 1

Aspiratoarele verticale au devenit destul de populare în ultimul an deoarece generația nouă oferă specificații foarte bune, un preț excelent și un design forte compact. Bosch BCH3K210 este un astfel de model și este varianta pe maro care se asortează mai cu orice și arată bine. Dacă ați mai folosit un aspirator portabil, cu siguranță o să vă placă acesta deoarece este un model 2 în 1. Se vede din imaginea de prezentare că aspiratorul poate fi detașa și se află în partea de jos, astfel încât să puteți aspira cu ușurință pardoseli, dar nu și scafe.

Chiar dacă este detașat, se pot pune anumite accesorii pentru a putea aspira din zone mai greu accesibile (cum ar fi interiorul mașinii). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Din câte am observat, acest brand oferă numeroase aspiratoare ca și acesta doar că diferă bateria, adică vedem autonomie, putere și durată de încărcare diferite. Deci există un aspirator pentru fiecare dintre voi, indiferent că vă doriți unul performant ori doar accesibil. Puteți face o alegere cu acesta în special că are un consum mic de energie, iar dacă nu vă interesează că se detașează acea unitate de aspirare, atunci în același buget se poate alege un aspirator mai bun.

Evident că nu vă voi oferi o alternativă mai accesibilă pentru că vă doriți un aspirator care să-l folosiți mulți ani și care să nu-l băgați des la încărcare. De aceea un Bosch Athlet BCH625LTD ar fi o recomandare bună chiar dacă diferența de 10 minute la baterie nu este mare, va face mare diferență deoarece autonomia atunci când folosiți treptele superioare (consumul este mult mai mare). Puterea este ceva mai mare și se vede și după consumul mai mare (de la 10 kWh la 16 kWh pe an). În plus se poate vedea că variantele mai performante sunt mai populare deoarece nu ai ce să le reproșezi.

Concluzie

Bosch BCH3K210 este un upgrade mic de la vechiul aspirator și nu cred că veți mai alege vreodată un aspirator cu fir după ce-l veți folosi pe acesta, adică nu mai trebuie să vă faceți griji de cablu și prize.

Te-ar mai putea interesa