Bosch Athlet BCH625LTD, aspirator vertical cu autonomie mare

Aspiratorul din imaginea de jos este un model nou și foarte popular, numit Bosch Athlet BCH625LTD. Acesta face parte dintr-o serie destul de interesantă, adică care oferă specificații foarte bune. Aici mă refer la performanțe de aspirare, autonomie, dimensiuni etc. Atunci când luați în calcul să achiziționați un astfel de aspirator, trebuie să vă gândiți la mai multe aspecte, că doar nu este un model obișnuit. Doar după cum arată se poate trage concluzia că acesta fost conceput pentru a aspira doar podele (centrul de greutate este mai jos). Având în vedere că are numai 3 kg, ați putea spira și treptele și scafele, dar nu poate fi la fel de ușor ca și în cazul celor care au unitate de aspirare lângă mâner.

În imaginea de jos se poate vedea cam cum se poate detașa unitate de colectare și goli. Deci nu vorbim de un aspirator multifuncțional, adică are se poate transforma ușor într-un model portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch Athlet BCH625LTD

 

Merită sau nu merită cumpărat?

Anterior v-am menționat anumite caracteristici ale aspiratorului, adică greutatea redusă și autonomia mare (maxim 60 minute), dar mai sunt și altele:

  • clasa energetică este A, dar și la alte capitole stă destul de bine (emisii, curățare).
  • încărcare completă în 6 ore (depinde și de starea și voltajul bateriei).
  • controlul este pe mâner ca la unele aspiratoare clasice care la fel nu sunt foarte accesibile.

Nu toate cele trei variante sunt identice, vedem că modelul pe alb are un indicator care vă avertizează când recipientul de praf este plin, adică are un senzor inteligent. Ar fi câteva dotări care nu sunt prezente la acesta (cum este acel senzor), greutatea diferă mult de la o variantă la alta, iar mai sus am menționat că nu este convertibil sau că nu are anumite accesorii incluse.

Concluzie

Bosch BCH625LTD este un aspirator destul de simplu, dar bine dotat, astfel că nu poate fi prea accesibil, plus că vorbim de un brand care oferă soluții fiabile. Dacă aveți animale de companie, atunci aveți nevoie de Bosch Athlet BCH6ZOO care are accesorii potrivite pentru a aspira părul acestora.

Te-ar mai putea interesa