Bosch BCH3ALL25, aspirator vertical 2 în 1

Aspiratorul vertical Bosch BCH3ALL25 e unul de tip 2 în 1 și vine ca o alternativă la Bosch BCH3P2301. Prin aspirator 2 în 1 se înțelege faptul că este aspirator vertical, dar și de mână. În acest fel avem parte de un aspirator cu o portabilitate extrem de bună.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de culoare gri de la un producător german respectat.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul care vine la pachet cu mai multe accesorii așa încât să putem aspira bine mai multe suprafețe. De exemplu, pentru aspirarea plasei de păianjen de pe tavan are și o duză lungă.

Păreri pro și contra

Aspiratorul Bosch BCH3ALL25 este unul pentru mai multe suprafețe, iar din această cauză poate fi utilizat pentru mașină, tavan, tapițerie și pardoseală.
Pe lângă periile și duzele normale, acest model are și o perie motorizată denumită AllFloor.
Această perie (AllFloor) este una pentru pardoseală și funcționează la turații mari. Este vorba despre circa 3.500 rotații pe minut. În felul acesta se obțin rezultate foarte bune, chair și pe covoare.
Are sistem RobustAir care presupune că puterea de aspirare va fi bună chiar și atunci când recipientul e plin cu praf.
Portabilitatea aparatului e una foarte bună având în vedere că nu are fir (e cu acumulatori), iar autonomia e de maxim 55 minute. Nu se dau prea multe detalii despre „charging time” (timp de încărcare), însă e undeva la 5 ore.

Ca dezavantaje trebuie precizat faptul că e un model cu aspirare uscată și că recipientul are o capacitate de circa 400 ml.

De final trebuie să scriu că acest model e perfect pentru persoanele care vor un aparat ușor de manevrat și care să nu fie cu nimic mai prejos decât un aspirator pe fir.
Referitor la motor trebuie să scriu că nu e precizat dacă e fabricat în Germania. La alte modele este precizat faptul că motoarele sunt făcute în Germania. Bănuiesc că la acest model e fabricat într-o țară UE.

Te-ar mai putea interesa