Bosch BCH3P2301, păreri aspirator 2 în 1

Nu e niciun secret că cei de la Bosch se pricep la motoare și aspiratoare, iar un aspirator de top e Bosch BCH3P2301. Diferă față de alte modele prin faptul că e de tip 2 în 1. Mai exact, este un aspirator vertical, dar și de mână. Datorită cestui lucru am ales să pun poza de alături. În acest fel se poate vedea clar că e mai mult decât pare la prima vedere.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă și care e fără fir. Asta deoarece e un model cu acumulator, iar autonomia acestuia e de undeva la 50 minute.

Păreri pro și contra

Aspiratorul Bosch BCH3P2301 e unu cu rezervor de 400 ml așa încât să vă faceți treaba fără probleme.
Scăpați de grija cablului deoarece este echipat cu acumulatori (Li-ion) tip Flexxo Gen2. Producătorul se laudă că aceștia pot să țină și 50 minute. În manualul de utilizare scrie că în mod Turbo ține maxim 20 minute. Un alt lucru scris în manual e că la prima utilizare trebuie să încărcați complet bateria.
Portabilitatea nu e dată neaparat de faptul că nu are fir, ci și prin faptul că are o greutate redusă de 3kg.
Printre accesorii aș menționa peria 2 în 1, duza flexibilă, peria cu LED-uri (AllFloor Power).
Dacă la alte aspiratoare de la Bosch era precizat faptul că motorul e fabricat în Germania, în cazul acestuia nu e specificat nimic. Nu exclud ca motorul să fie de origine germană.

Eu aș recomanda un astfel de electrocasnic celora care vor un aspirator cu un excelent raport între dotări și preț. Nu trebuie neglijat nici faptul că portabilitatea este extrem de bună.
Dacă sunteți interesați în alternative de alte culori atunci există modele pe gri și maro.

Te-ar mai putea interesa