Bosch Athlet BCH6ATH25, aspirator vertical alb

Bosch Athlet BCH6ATH25 este modelul intermediar, adică nu este nici cel mai dotat, dar nici cel mai accesibil. Poate că vi-l doriți numai pentru că este alb dar nici nu veți face vreun compromis, deoarece specificațiile sunt identice. Diferențe majore sunt la conținutul pachetului și la câteva funcții care aș zice că nu sunt sunt atât de importante. Bosch oferă aparate în mai multe culori ca și alte branduri, doar că fiecare este diferit, de acea vedem și acele diferențe de preț. Uite, modelul negru Bosch Athlet BCH625LTD este cel mai portabil și din câte observ nu are acel indicator care avertizează în legătură cu starea recipientului (când e plin).

Nu știu cât de importantă este această funcție deoarece se poate vedea cu ochiul liber când trebuie să goliți recipientul, iar interesant este că performanțele nu sunt influențate de cât de plin este. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă v-ați săturat să fiți limitați de cablul aspiratorului și nici să nu puteți ajunge oriunde cu el, atunci este nevoie de o schimbare. Un aspiratorul vertical cu o autonomie de până la 60 minute poate fi de ajuns. Această durată de funcționare este influențată de treapta de aspirare, iar în prima treaptă puteți aspirat scame și praf, însă treptele următoare puteți aspira mai bine și chiar covoare.

Golirea recipientului de praf se poate face ușor și este ilustrat în imaginea de prezentare de mai sus. Unitate de aspirare nu poate fi mutată mai sus astfel încât se se schimbe centrul de greutate (mai ușor de manevrat), dar ar fi costat mult mai mult o astfel de caracteristică și nu cred că erați dispuși să dați mult mai mult pe el. Alte aspiratoare pot fi transformate ușor în modele portabile, astfel că puteți să le folosiți și în mașină sau zone greu accesibile.

Concluzie

Bosch Athlet BCH6ATH25 se laudă și cu un consum redus de energie – 16.55 kWh pe an, adică mult mai puțin decât oricare aspirator clasic, însă acea valoare poate varia în funcție de cum îl folosiți (crește consumul când alegeți treapta maximă).

Te-ar mai putea interesa