Black&Decker BXCO1200E, espressor manual accesibil

Espressorul manual din imagine Black&Decker BXCO1200E este recomandare mea pentru cei ce vor un aparat ieftin, dar care să și prepare multe băuturi. Veți observa că sunt foarte puține modele care pot prepara atât de multe în acest buget, însă dacă nu sunteți interesați de atâtea băuturi, atunci veți găsi alternative mai accesibile. Din păcate, acest brand nu oferă multe modele și cel de jos este un model recent lansat.

Dacă nu aveți un brand favorit și vreți să gustați o cafea sau un espresso mai gustos acasă și nu în oraș, atunci alegeți un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Față de modelele automate, cele manuale necesită mai multă atenție și oferă rezultate la fel de gustoase. Pompa sa are aceeași presiune ca și la multe alte modele – 15 bari, iar puterea este de 1200 W. Acesta poate fi pus oriunde în casă deoarece este compact și ușor de mutat, este necesară doar o priză în apropiere. Dacă preferați cafea boambe adică un plus de aromă, este necesară o rășniță pentru că acest espressor nu are una integrată. Cu alte cuvinte, măcinați exact cât este necesar pentru una sau două băuturi.

Băuturile care le poate pregăti sunt numeroase după cum am menționat anterior: cafea, espresso, cappuccino, Caffe Latte (espresso cu lapte), cafea cu lapte, apă fierbinte. Panoul de control are un afișaj LCD pe care să vedeți selecțiile făcute, dar și funcțiile alese.

Păreri pro și contra

Are un design compact și elegant, puteți folosi cafea măcinată sau paduri, prezintă un sistem de spumare, se poate obține apă fierbinte pentru ceai, interfață ușoară, preț foarte bun. Sunt folosite materiale de calitate, motiv pentru care întreținerea va fi una destul de ușoară. Are un rezervor mare pentru ca voi să puteți prepara multe cești fără a-l alimenta foarte des. Totuși, necesită destul de multă atenție deoarece nu re un compartiment mare pentru cafeaua măcinată.

Black&Decker BXCO1200E poate fi pus pe lista de dorințe și nu prea are cum să vă dezamăgească. În plus, puteți alege o soluție de decalcifiere pentru a curăța aparatul din când în când.

Te-ar mai putea interesa