≡ Meniu

Beko WUV9726XBA, maşină de 9kg cu clasa C

Beko WUV9726XBA e o maşină de spălat rufe pentru o familie numeroasă ori pentru una care spală frecvent. În acest sens ne vor ajuta capacitatea mare a cuvei (9kg) şi diversele sistem de economisire a resurselor.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern pentru persoanele care vor un aparat de calitate şi cu design deosebit. E vorba despre un aparat de culoare antracit cu un ecran mare pentru a vă ajuta în a vizualiza mai bine informaţiile.

Păreri pro şi contra

Maşina model WUV9726XBA de la Beko are clasa C de eficienţă energetică cu un consum de 65 kWh la 100 spălări. Tot pe eticheta energetică e afişat un nivel de zgomot maxim de 75 decibeli valabil la centrifugare.
Pe partea de economisire a resurselor are Aquafusion care economiseşte anual 5,5kg detergent. Se face referire şi la Oprisense care e un sistem de economisire bazat pe senzori. Acest sistem economiseşte resurse, are grijp de ţesătura hainelor şi prelungeşte viaţa aparatului.
E un aparat smart prin faptul că are HomeWiz. În acest fel puteţi adăuga programe suplimentare cu ajutorul telefonului.
Dacă uitaţi să adăugaţi articole vestimentare atunci o să vă ajute AddXtra care presupune că în primele 5 minute ale ciclului de spălare se pot adăuga haine uitate.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 55x60x85 axlxî cm.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele interesate de ceva durabil şi care să abă grijă de mediul înconjurător. Durabilitatea e susţinută de rezitenţa tip Durable Heater şi motorul Prosmart Inverter.
Numele Beko e unul turc, iar produsele sale sunt unele din categoria premium. Cum am scris şi în alte cazuri, cei de la Beko deţin şi Arctic, iar din această cauză au tehnologii împrumutate.
Dacă vreţi şi un uscător care să se potrivească dpdv vizual atunci vă recomand acest Beko.