Beko DS8440SXM, uscător gri cu pompă de căldură

Beko DS8440SXM e un uscător modern din punct de vedere al funcţionalităţii şi eficienţei energetice. Modelul acesta e unul cu capacitate de 8kg şi cu pompă de căldură aşa încât să poată usca mult şi cu un consum energetic mic.
Uscătorul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate observa că e un aparat de culoare gri închis şi că are inscripţia EcoGentle Technology.

Păreri pro şi contra

Aparatul Beko DS8440SXM are nişte dimensiuni de 61x60x87 axlxî cm, iar greutatea e de 43kg.
Spre deosebire de modele 2 în 1 (maşini de spălat rufe cu uscător cu e acest Beko) acesta are o eficienţă energetică foarte bună şi număr mare de programe (16). Astfel, consumul anual e de 235 kWh.
Are şi două programe mai speciale precum Hygienic drying pentru igienizare suplimentară şi Hygienic refresh pentru reîmprospătare.
Cuva nu va afecta negativ rufele deoarece e una de tip Aquawave, adică cu design special.
Un alt lucru care va avea grijă de haine e Optisense. Această tehnologie presupune că aparatul are senzori (de temperatură şi umiditate) care fac ca aparatul să se oprească atunci când e atins gradul de uscare dorit.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele interesate de ceva calitativ şi care să poată usca rufele eficient din toate punctele de vedere. Cu acest uscător o să economisiţi timp şi spaţiu deoarece nu va trebuie să întindeţi rufele pe sfoară sau ceva de genul.
Despre Beko trebuie scris că e un producător premium care deţine şi Arctic. E unul turc la origine, iar produsele sale sunt de calitate, dovadă fiind garanţia standard de 25 luni care poate fi extinsă.

Te-ar mai putea interesa