Beko WUV8612XSW, atuurile acestui model de 8kg

Beko WUV8612XSW e o mașină de spălat utilă unei familii formate din 3-4 persoane deoarece capacitatea e una de 8kg. De la începutul prezentării trebuie să scriu că e vorba despre un model clasic, adică non smart.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se remarcă prim mai multe lucruri utile.
Din poza de alături se poate vedea că modelul acesta e unul de culoare albă și cu inscripții precum Steam Cure și ProSmartInverter.

Păreri pro și contra

Modelul Beko WUV8612XSW vine cu o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre vechea clasă energetică A+++cu un consum energetic de 175 kWh pe an. Noua clasă energetică a aparatului e C cu un consum de 62 kWh la 100 spălări.
Pe lângă consumul mic de curent acest model se recomandă și cu alte avantaje, iar cele mai importante ar fi următoarele:
Are funcție AddXtra care presupune că se pot adăuga rufe, chiar dacă a început spălarea.
Rezistența e una nichelată (numită Durable heater), acest lucru presupunând o durabilitate de 100 ori mai mare față de rezistențe normale.
Pe an o să economisiți undeva la 5 kilograme detergent deoarece aparatul e echipat cu tehnologie Aquafusion.
Funcția Fast+ reduce timpul de spălare la 50 procente întrucât sunt optimizați pașii de spălare și consumul de apă.

Nu e un model smart, adică telefonul nu poate fi utilizat pe post de telecomandă.

Nu are funcție de uscător, dar dacă vreți neaparat un model cu uscător recomand modelul Arctic APLWD741262WST. Sau mai există varianta să alegeți un uscător dedicat.

Per ansamblu, acest produs premium de la producătorul turc Beko va fi suficient pentru persoanele care vor să spele haine pentru maxim 4 persoane. Pe piață există alternative, dar acesta are un foarte bun raport calitate/preț.

Te-ar mai putea interesa