Beko WUE9736XST, model alb de 9kg cu clasa C

Beko WUE9736XST e un aparat de tipul maşină de spălat rufe, iar faţă de alte modele se diferenţiază cu capacitate mare de încărcare şi faptul că e smart.

Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu multe tehnologii utile printre care aş aminti SteamCure, ProSmartInverter şi HomeWiz.
Din imagine se poate vedea că e un aparat alb, dar există şi variantă pe culoare antracit.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko WUE9736XST e unul cu clasa C de eficienţă energetică având un consum energetic de 65 kWh la 100 de cicluri.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că acest model are 75 decibeli la centrifugare. Acest procedeu se realizează la 1400 rotaţii.
Economii de resurse se datorează Aquafusion şi motorului tip inverter. Aquafusion presupune că se vor face economii de detergent (aproximativ 5kg pe an). Motorul ProSmartInverter e unul durabil, eficient energetic şi deloc gălăgios.
Capacitatea de 9kg face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie formată din 4-5 persoane.
Stă bine pe partea de fiabilitate deoarece are Durable heater, motor inverter şi garanţie de 2 ani (extensibilă la mai mult). În momentul de faţă e oferită 5 ani garanţie pe aparat şi 10 ani pe motor, dar acest lucru e o promoţie şi trebuie înregistrat produsul pe site-ul producătorului.
La capitolul confort vine cu AddXtra care presupune că se pot adăuga rufe uitate în primele 5 minute ale programului de spălare.
Precum în cazul modelelor Arctic şi acesta are Aquawave, adică un design special al cuvei care permite o spălare eficientă şi blândă.
Are 15 programe printre care se numără cel eco care poate avea 48 minute.

Nu e un model slim, dimensiunile fiind unele de 55x60x84 axlxî cm. În acest fel putem spune că e o maşină de spălat rufe di dimensiuni normale.

Te-ar mai putea interesa