Beko WTV10744X, model 10kg cu HomeWiz

Beko WTV10744X e o maşină de spălat rufe modernă cu capabilităţi smart (HomeWiz), consum redus de resurse şi posibilitatea spălării unei cantităţi de 10kg (pentru 5-6 persoane).

Modelul acesta e disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi →
Pe maşină sunt inscripţii diverse precum Steam Cure, ProSmartInverter şi HomeWiz

Păreri pro şi contra

Modelul Beko WTV10744X nu e unul slim, dimensiunile sale fiind unele de 64x60x84 axlxî cm.
Fiabilitatea produsului e foarte bună prin faptul că are o garanţie standard de 5 ani (dacă înregistraţi produsul), iar motorul e garantat 10 ani.
Are clasa A+++ -10% de eficienţă energetică cu un consum anual de 214 kWh. Nici consumul de apă nu e mare, fiind vorba despre 11.000 liri pe an. Acestea sunt nişte valori medii, valoarea reală depinzând de cât de des spălaţi şi de încărcarea maşinii.
În programul bumbac 60 cu încărcare completă se realizează un consum de 1,2 kWh. La încărcare parţială se realizează un consum de 0,94 kWh.
Pentru programul bumbac 40 spălare încărcătură parţială avem un consum de 0,595 kWh.
Prin AddXtra se poate adăuga rufe în primele 5 minute alte ciclului de spălare… în cazul în care aţi uitat să adăugaţi unele rufe.
Pentru economii de detergent acest aparat are Aquafusion, iar pentru economii de apă şi detergent are „sistem de reglare a consumului de apă”.
OptiSense nu e o caracteristică prezentă pe acest model (conform fişei tehnice), dar în schimb are „Hygiene+ cu SteamCure”. Acest lucru presupune o igienizare foarte bună prin folosirea aburului.
SteamCure presupune că nu vor fi prea multe haine şifonate. Aburul poate fi eliberat la începutul programului (pentru înmuierea murdăriei) sau la sfârşitul acestuia (pentru mai puţine cute).
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot la spălare fiind de 53 dB, iar la centrifugare e de 75.

Per ansamblu acest aparat e unu de recomandat persoanelor care vor ceva calitativ de la un brand premium.