Beko WUE8722XD review

Beko WUE8722XD este o mașină de spălat rufe cu capacitatea de 8 kg așa încât să fie suficientă pentru o familie de maxim patru persoane. Spre deosebire de alte mașini de la Beko și Arctic, aceasta are facilitatea smart numită HomeWiz. 

Eficiența energetică a acestui model e foarte bună deoarece are clasa C cu un consum de 62 kWh la 100 spălări. Pe eticheta energetică suntem înștiințați și de faptul că nivelul de zgomot maxim este de 73 decibeli. Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avantaje și dezavantaje

Printre principalele avantaje ale acestui model se numără facilitatea HomeWiz care presupune că aparatul poate fi comandat de pe un telefon ca și cum ar fi comandat de pe o telecomandă. 
Motorul care echipează mașina Beko WUE8722XD e unul Inverter numit ProSmart Inverter. În acest fel aparatul este unul economic și deosebit de fiabil. Pentru a ne demonstra acest ultim lucru producătorul oferă o garanție de cinci ani dacă înregistrați produsul pe site-ul lor.
În cazul în care uitați să adăugați o haină prin intermediul funcției AddXtra se poate adăuga chiar și dacă spălarea a început. Acest lucru se realizează în primele cinci minute ale spălării prin apăsarea butonului start/pauză. 
Aparatul acesta are numeroase programe, dar nu acest lucru important, ci opțiunea Fast+. Această opțiune permite scurtarea duratei spălării undeva la jumătate. 
Are și program rapid de 14 minute care durează 28 minute.
Fiind un aparat premium are sistem de reglare al consumului de apă, acesta având rol da regla automat consumul de apă în funcție de cantitatea și tipul rufelor.

Singurul dezavantaj ar fi că nu are funcție de uscare, iar dacă sunteți interesați de așa ceva atunci ar trebui să vă orientați înspre un uscător (precum Beko B5T68233) ori o mașină cu funcție uscare.

În opinia mea acest model merită investiția având o multitudine de facilități utile.

Te-ar mai putea interesa