Beko B5T68233, uscător cu pompă de căldură

Modelul de uscător Beko B5T68233 e unul cu o eficiență energetică deosebită deoarece are pompă de căldură. Se adresează celora care vor un aparat dedicat pentru uscarea rufelor în cele mai bune condiții. Comparativ cu o mașină care are funcție uscare acest model e unul superior din mai multe puncte. Aceste puncte le voi menționa în rândurile care urmează.

Nu înainte de a preciza faptul că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat al anului 2022 echipat cu multă tehnologie utilă. Din imaginea de alături se poate vedea că în preajma panoului de comandă are inscripția Recycled, lucru care presupune că aparatul e realizat din materiale reciclate.

Păreri pro și contra

Modelul Beko B5T68233 e unul care vine de la un producător de excepție, fiind considerat ca unul premium. De acest producător aparține și Arctic, motiv pentru care multe tehnologii le vom vedea pe aparatele ambelor producători.
Aparatul de față vine cu o eficiență energetică deosebită, fiind vorba despre clasa A++ cu un consum de 236 kWh pe an.
Alte avantaje ale acestui model ar fi după cum urmează:

  • Garanția e una de 10 ani pentru motor și de 5 pe aparat (dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului)
  • Are OptiSense, adică o tehnologie care presupune optimizarea etapei de uscare prin faptul că are senzori. În felul acesta aparatul se oprește automat cânt ajunge la nivelul dorit de umiditate.
  • E un aparat prietenos cu mediul prin faptul că e realizat din materiale reciclate. De aici și inscripția Recycled Dry.
  • Motorul e unul inverter numit ProSmart. Acesta se evidențiază prin faptul că e eficient energetic, durabil și are un nivel de zgomot scăzut.

Per ansamblu, acesta e un aparat pentru acele persoane care nu au unde să pună pentru a usca hainele și vor să economisească bani atunci când usucă cu un uscător. Diferența de la acest model al unul normal e că acesta face o economie de resurse până la 50 procente.

Te-ar mai putea interesa