Beko WUE7746XW0, model premium cu HomeWiz

Beko WUE7746XW0 e o maşină de spălat cu o capacitate de 7kg aşa încât să fie optimă pentru o familie formată din 3-4 persoane. E un model premium deoarece vine cu sistem automat de reglare a consumului de apă, HomeWiz şi SteamCure.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern uşor de folosit, eficient (din toate punctele de vedere), inteligent şi care arată bine.

Păreri pro şi contra

Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 49x60x84 axlxî cm, iar greutatea e de 62kg.
Dacă vă preocupă consumul energetic atunci trebuie ştiut că are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 173 kWh.
Sub ecranul digital găsim trei inscripţii: Steam Cure, ProSmartInverter şi HomeWiz. HomeWiz presupune posibilitatea controlării aparatului (prin bluetooth) de pe un telefon care are instalată aplicaţia aferentă. ProSmartInverter ne dă de înţeles că maşina este echipată cu un motor eficient, durabil şi deloc zgomotos. Steam Cure e o tehnologie care presupune utilizarea aburului pentru mai puţine cute şi o mai bună igienizare.
Dacă alte branduri au Fuzzy Logic, AI DD sau 6th Sense şi acest model are detectare a cantităţii şi tipului de rufe numit Optisense. Suplimentar aparatul are tehnologia Aquafusion care e un sistem patentat care presupune economii de până în 5,5kg de detergent pe an.
Dacă maşina a început să spele, dar ţi-ai dat seama că ai uitat să pui nişte haine atunci poţi folosi funcţia AddXtra prin apăsarea butonului Start/Pauză. Trebuie adăugat că acest lucru e valabil doar în primele 5 minute ale ciclului de spălare.

E un aparat făcut să reziste, în acest sens avem „durable heater” (rezistenţă nichelată), motor inverter (în general astfel de motoare sunt garantate la 10 ani) şi garanţie 5 ani pe produs (în cazul în care-l înregistraţi pe site-ul producătorului).