LG F2WN2S6S3E, model de 6,5 kg cu AI DD

LG F2WN2S6S3E e o maşină de spălat rufe cu capacitate de 6,5kg cu clasa A+++ de eficienţă energetică. Vine cu detectarea automată a cantităţii, lucru numit AI DD (Ai Direct Drive), aşa încât consumul de resurse să fie redus.
Încă de la început trebuie să precizez că nu e un model smart în sensul că nu poate fi controlat de pe telefon, dar are nişte caracteristici care ajută la o spălare eficientă din toate punctele de vedere.

Păreri pro şi contra

Maşina LG F2WN2S6S3E e utilă unei familii de 2-4 persoane deoarece are o capacitate de 6,5kg.
Va fi aleasă în special de cei care nu au mult loc datorită dimensiunilor slim de 46x60x85 axlxî cm. Producătorul menţionează că aparatul e unul Slim.
Sisteme premium care le întâlnim la acest model sunt Add Item (posibilitatea adăugării de articole chiar dacă a început spălarea), AI DD (un fel de Fuzzy Logic care nu ţine cont doar de cantitatea de haine, ci şi de tipul ţesăturii) şi motorul Inverter Direct Drive (garantat 10 ani).
Foloseşte abur pentru eliminarea alergenilor (în proporţie de 99,99 procente) şi mai puţine cute (cu până la 20 procente). Sistemul poartă numele de Steam.
Dacă vrei să speli în 59 minute atunci ai la dispoziţie TurboWash. S-ar putea spune că e programul zilnic… cum e cazul la alţi producători.
Dacă vă preocupă consumul energetic atunci trebuie ştiut că aparatul vine cu clasa A+++ -20% (e cu 20 procente mai eficient decât modele similare cu clasa A+++) având un consum energetic de 122 kWh pe an, 0,67 kWh în program bumbac 60 grade cu încărcare completă, 0,43 kWh în program bumbac 60 grade încărcare la jumătate.

Aparatul de faţă e pentru persoanele interesate de ceva calitativ cu Fuzzy Logic (detectarea cantităţii) şi care să spele pentru până în 4 persoane. Excelează pe partea de uşurinţă în utilizare şi eficienţă.

Te-ar mai putea interesa