Beko WUE7736X0, mașină de spălat rufe cu HomeWhiz Bluetooth

Cele mai multe modele de la acest brand vin cu tehnologia HomeWhiz Bluetooth, astfel că puteți să le controlați prin intermediul telefonului mobil (necesară aplicația). Beko WUE7736X0 este o astfel de mașină de spălat și are un design destul de elegant, adică are o părți evidențiate cu negru și ușa are acel cerc argintiu. Aspectul aparatului este foarte important atunci când vreți să-l instalați în bucătărie sau într-un alt loc destul de vizibil.

Pentru cei interesanți, am pus poza de prezentare de mai jos și nu prea ai ce să-i reproșezi în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită să alegeți un model cât mai nou deoarece veți avea mai multe tehnologii, performanțe crescute pentru aceleași dimensiuni sau chiar mai reduse. Cu siguranță, un uscător de rufe v-ar ușura și mai mult viața de zi cu zi. În plus, vi se oferă un serviciu de montaj dacă nu vă pricepeți sau nu aveți timp și nu costă chiar atât de mult.

Tehnologiile sunt ceva mai numeroase la generația nouă de mașini: AddXtra (adăugare/scoatere de rufe uitate la începutul programului), Steam Cure Hygiene+ (igienizare rufe prin îndepărtarea alergenilor), SteamCure (îndepărtare cute cu ajutorul aburului), motor fiabil ProSmart Inverter și altele. Puțini producători oferă astfel de dotări pe mașini accesibile, însă mi-ar fi plăcut să văd pe mai multe modele.

Păreri pro și contra

Control și monitorizare prin intermediul telefonului mobil, spală până la 7 kg de rufe, oferă un număr mare programe (15), stoarce excelent, destul de silențioasă, o mulțime de tehnologii utile, consum redus de energie, numeroase funcții și altele. Consumul anual al aparatului este de numai 173 kWh, iar voi poate că nu veți folosi aparatul chiar zilnic. Bineînțeles, puteți folosi programul rapid pentru cantități mai mici de rufe și nu mai trebuie să așteptați atât de mul timp pentru a purta bluza preferată. Alegerea programului potrivit este foarte important deoarece fiecare program oferă un altfel de tratament.

Beko WUE7736X0 nu are concurență în acest buget iar dacă nu vă plac specificațiile, atunci optați pentru un alt model de la acest producător. Chiar dacă performanțele au crescut, dimensiunile mașinii au rămas destul de compacte .

Te-ar mai putea interesa