Beko WUE7636XSS, mașină de spălat rufe Slim pe gri

Mașina de spălat rufe de jos este una deosebită și se vede doar după design. Este vorba de modelul Beko WUE7636XSS care are performanțe decente – 7 kg, 1200 RPM și clasa D. Chiar adică costă puțin mai mult decât altele, vi se oferă funcții și tehnologii avansate care sunt foarte utile. Poate că v-ați săturat de modele pe alb care sunt zgomotoase și nici brandurile alese nu ofereau o fiabilitate prea ridicată, de aceea a sosit timpul să faceți o schimbare. Puteți alege și un serviciu de montaj dacă nu vă pricepeți să o montați și nu este chiar atât de ușoară.

Are un raport preț/performanță foarte bun și mulți utilizatori apreciază acest model. Bineînțeles, acest brand oferă numeroase modele și aveți alternative dacă v-ați răzgândit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este consideră o mașină Slim pentru că are o adâncime de 49 cm, iar restul dimensiunilor sunt aceleași. O putem controla ușor prin intermediul aplicației HomeWhiz, dar poate că mai folosiți și alte aparatele Smart de la acest brand. Probabil că nu este cel mai grozav aparat electrocasnic Smart, însă aveți posibilitatea să o folosiți ca o mașină clasică și să nu folosiți telefonul mobil ca și telecomandă.

Păreri pro și contra

O puteți instala aproape oriunde deoarece nu ocupă foarte mult spațiu, însă cred că ați ales-o mai mult pentru că are un aspect elegant. Este una dintre cele mai silențioase mașini de spălat de la Beko și se datorează motorului ProSmart Inverter și pereților laterali. Astfel o puteți monta chiar și pe hol sau în bucătărie fără să facă deranj. Să nu uităm nici de restul tehnologiilor SteamCure, HomeWhiz, AddXtra, AquaWave, durable heater și AquaFusion. La acestea se adaugă numeroase funcții care pot fi alese ușor de pe afișajul digital generos.

Beko WUE7636XSS are o clasă energetică bună pentru că are un consum de numai 69 kWh la 100 cicluri. Noile etichete cu clase energetice sunt prezentate diferit și reflectă mai bine consumul și utilizatorul își poate face o idee mai bună despre aparat. Cu alte cuvinte, nu vom mai vedea mașini cu clase energetice A++ și A+++, ci cu A, B, C… până la G.

Te-ar mai putea interesa