Beko WUE7612XST, mașină de spălat cu adâncime de 49 cm

Mașinile de spălat rufe compacte pot fi și performante, iar Beko WUE7612XST este un exemplu foarte bun. Bineînțeles, nu este ceam ai compacte variantă disponibilă pe piață, ar mai fi și cele cu adâncime sub 45 cm, însă diferența nu este atât de vizibilă. Dacă aveți o cameră foarte mică și câțiva centimetrii sunt foarte importanți, atunci alegeți cea mai compactă soluție de pe piață. Ar fi și cele cu încărcare superioară dar nu sunt atât de populare pentru că nu oferă performanțe mari și nici tehnologii ca și pe cele cu încărcare frontală.

Dacă alegeți varianta de jos, veți beneficia de o capacitate de spălare de 7 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă energetică A+++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Per total, aparatul arată excelent și îmi place combinația de alb cu negru la acest tip de aparat. Chiar și la interior arată bine, iar cuva este realizată dintr-un material rezistent în timp – inox. Mașina aceasta este o investiție foarte bună și nu veți cheltui mult fiind destul de eficientă.

Consumul anual de energie este de numai 173 kWh și poate că va fi mai mic pentru voi dacă nu o veți folosi atât de des. Nu este nevoie să aveți o familie mare pentru a alege un aparat performant, poate că veți alege programul rapid și performanțele scad la anumite programe (capacitatea fiind mai mică).

Păreri pro și contra

Vi se oferă cea mai bună eficiență energetică de pe piață, performanțe decente pentru acest buget, un design destul de compact și elegant, un panou de control ușor de folosit, programe numeroase, tehnologie SteamCure, motor ProSmart Inverter, funcție Fast+ și multe altele. Cu ajutorul aburului puteți îndepărta cu ușurință petele din rufe (program StainExpert), microbii și alergenii, dar și reduce numărul de cute pentru o călcare mai ușoară. Sunt multe mașini care prezintă funcții similare, iar la alte branduri tehnologiile pot avea alte denumiri.

Beko WUE7612XST oferă și funcție de adăugare articole la începutul programului, numele acestei caracteristici este AddExtra. Cred că aceasta va devenii o funcție standard chiar și pe variante mai accesibile din generațiile viitoare.

Te-ar mai putea interesa