Beko WUE7512XWW, model cu SteamCure și eficiență energetică A+++

Bineînțeles, mașina de spălat rufe Beko WUE7512XWW este un model care oferă ceva mai multe caracteristici speciale, iar SteamCure este doar una dintre ele. Arată ca și un model de top însă specificațiile sunt puțin mai diferite, adică oferă o capacitate de spălare modestă – 7 kg, iar stoarcerea se face cu o capacitate maximă de 1000 RPM. Cele mai multe mașini oferă o capacitate de 1400 RPM, iar foarte puține au 1600 RPM. Sunt diferențe la rezultate, dar nu foarte sesizabile și modelul de jos tot îl recomand.

Eficiența energetică superioară reduce semnificativ facturile la energie, în special dacă obișnuiți să spălați des (de mai multe ori pe săptămână). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model nu este cea mai compactă soluție de pe piață (Slim), deoarece mai sunt și variante cu adâncime sub 45 cm sau cu lățime de 40 cm, în caz că luați în calcul și o mașină cu încărcare diferită (verticală). Pentru cei interesați, acest aparat are un consum anual de numai 173 kWh. Panoul de control este cel clasic și se vede din poze, motiv pentru care poate fi folosit cu ușurință.

Funcțiile care pot îmbunătății rezultatele sunt următoarele: extra clătire, Fast+ (scurtare program), Prewash (prespălare), AntiCrease (atișifonare), DrumClean (curățare tambur), SteamCure (abur). Se observa foarte ușor timpul rămas până la finalizare programului pe afișajul digital. Tehnologiile prezente pe acesta dar și pe alte modele in serie sunt următoarele: SteamCure, AquaWave (cuva prezintă un design special pentru o spălare mai bună), Durable Heater (încălzitor durabil) și AquaFusion.

Păreri pro și contra

Numeroasele programe sunt un plus pentru orice aparat, iar opțiunile sunt și ele importante. Programul rapid Xpress Super Short 14 are o durată de numai 14 minute, însă capacitatea e limitată. Îndepărtați ușor orice pate cu ajutorul aburului (tehnologia SteaCure) și este ideală pentru hăinuțele bebelușului, care are o piele sensibilă.

Beko WUE7512XWW oferă numeroase opțiuni pentru ca voi să obțineți rezultatele mult dorite, iar pentru a vă ușura viața de zi cu zi, optați pentru un uscător. Dacă vă permite buget, alegeți unul cu pompă de căldură pentru că are un consum mai mic de energie.

Te-ar mai putea interesa