Samsung WW90T4020EE/LE, model 9k cu clasa A+++

Samsung WW90T4020EE/LE e o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 9kg şi clasa A+++ de eficienţă energetică. Capacitatea e una care face aparatul suficient de bun pentru o familie compusă din până la 5 persoane. Încă de la început trebuie să scriu că e vorba despre un model de bază fără funcţii smart.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are un consum redus de electricitate şi motor Digital Inverter.
Din imagine se poate vedea că are un design minimal şi că e de culoare albă. Tot de mai jos se poate vedea că aspectul precum şi panoul de comandă sunt finisate, lăsându-ne impresia de premium.

Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW90T4020EE/LE e una cu dimensiuni normale de 55x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 65kg. Se poate observa că e un aparat normal şi că nu e slim.
Precum în cazul altor maşini de spălat şi aceasta are o garanţie de 2 ani, iar dacă înregistraţi produsul puteţi beneficia de garanţie 5 ani.
Scriam mai sus că aparatul e unul cu motor inverter, iar câteva lucruri caracteristice acestui motor ar fi durabilitatea (garanţia 10 ani), eficienţa energetică şi nivelul redus de zgomot.
Foloseşte abur pentru igienizare (elimină 99,99 procente din alergeni şi bacterii), această caracteristică purtând numele de Hygiene Steam.
La spălare produce 53 decibeli, iar la centrifugare produce 74. Centrifugarea realizându-se la 1200 rotaţii.
Pe an are un consum energetic de 196 kWh şi de apă de 9400 litri. Este vorba despre nişte valori medii, valoarea reală depinzând cât de des folosiţi aparatul.
Aparatul vine cu program rapid de 15 minute numit Quick Wash. Alte programe fiind Mixt, Bumbac, Clorate, Eco 40-60, Lenjerie pat etc.

Te-ar mai putea interesa