Beko WTV7644XCW, maşină compactă cu cls A+++

Beko WTV7644XCW este o maşină de spălat compactă (slim) pentru persoanele interesate de ceva economic şi smart capabil să spele rufele a unei familii de 3-4 persoane. E smart prin faptul că are HomeWiz, adică poate fi controlată de la un telefon cu bluetooth.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se poate vedea că arată foarte bine.
Nu ştiu dacă se poate observa din imagine, dar aparatul are şi Add Garment, adică o facilitate care presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă maşina a început să spele. Mai multe detalii despre cum se utilizează această funcţie găsiţi în manualul de utilizare.

Beko WTV7644XCW

Păreri pro şi contra achiziţiei

Singurul dezavantaj e că nu are uscător incorporat precum e în cazul altor modele. Dar, un uscător dedicat va fi întotdeauna mai bun prin prisma eficienţei energetice şi capacităţii pe care o poate usca.
Are facilităţi similare Fuzzy Logic care ajută la economisirea de resurse (apă, curent şi detergent). Acestea sunt Optisense şi Aquafusion. Prima presupune că aparatul are 4 senzori se detectează diverşi parametrii pentru a se economisi apă şi energie. Aquafusion presupune cp se poate economisi şi detergent (undeva la 5,5kg pe an). Aceste facilităţi le găsim şi la alte maşini de la acest brand.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 49x60x84 axlxî cm. Greutatea nu e una deloc mare, fiind vorba despre 62kg.
Clasa de eficienţă energetică a aparatului e A+++ cu un consum anual de 156 kWh. Nici consumul de apă nu e unul mare, fiind de 9899 litri pe an.
Numărul de programe e 15, printre acestea numărându-se cel pentru lână (woolens/handwash), zilnic (daily express), bumbac şi altele (pot fi descărate programe cu ajutorul aplicaţiei).
E un aparat cu o fiabilitate bună întrucât vine cu durable heater (rezistenţă nichelată) şi motor inverter. Astfel de motoare nu sunt supuse uzurii deoarece transmisia se realizează în câmp magnetic.

Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate de ceva durabil şi care să fie uşor de folosit la spălarea hainelor.
Beko e un brand premium prezent pe piaţă de foarte mult timp şi alegând ceva de la ei nu veţi regreta.

Lasă un comentariu