Beko WUE 6512 BWW, mașină de spălat rufe Slim – adâncime de 44 cm

Modelul Beko WUE 6512 BWW face parte dintr-o generație nouă de mașini de spălat, doar că aceasta are specificații diferite față de restul. Aș putea spune că are un raport specificații/preț foarte bun și de aceea recomand acest model. Bineînțeles, o capacitate de 6 kg se adresează unei familii nu foarte numeroase (până la 3 membri), dar poate că vă este de ajuns. Nu trebuie să cheltuiți mult pentru a vă schimba aparatele din locuință, acest brand oferă numeroase soluții cu consum foarte mic de energie și care arată foarte bine.

Acest aparat va fi un ajutor important în viața de zi cu zi, iar pentru că arată atât de bine, poate fi pus chiar și sub blatul din bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un model compact ca acest poate fi instalat aproape oriunde și nu va fi în cale, poate că vă hotărâți să-l puneți chir și pe un hol. O puteți folosi cu ușurință, iar încărcare este frontală după cum se vede din imaginea de prezentare. Vi se oferă funcții foarte utile și voi menționa o partea dintre ele: Extra clătire, Fast+, Prewash, AntiCrease, DrumClean, SteamCure și altele. Unele dintre acestea le vedem și pe alte mașini, doar că vi se oferă mai mult pentru un preț destul de mic. Un model de top are are un preț piperat, dar și ceva mai multe dotări și tehnologii.

Păreri pro și contra

Are un design plăcut e alb și funcțiile pot fi alese cu ușurință din partea dreaptă unde are acel afișaj negru. Oferă 15 programe de spălare, iar pentru articole puțin murdare puteți folosi programul scurt care are o durată de numai 14 minute (spăla o cantitate mică de rufe). Consumul de energie este foarte important la un aparat care îl folosiți foarte des și pe an această mașină consumă numai 152 kWh (foarte puțin comparativ cu modelele vechi).

Beko WUE 6512 BWW oferă tehnologie SteamCure pentru a îndepărta petele greu de curățat și este o funcție care devine foarte utilă pentru articolele bebelușului, dar și pentru cei care au piele sensibilă.

Te-ar mai putea interesa